Ο σκληρός δίσκος για laptop που χρειάζεσαι

Ο σκληρός δίσκος για laptop που χρειάζεσαι

Μετά από έλεγχο διαπιστώσατε ότι ο σκληρός δίσκος είναι για πέταμα; Σε γενικές γραμμές ο σκληρός δίσκος για laptop είναι ανθεκτική συσκευή αλλά μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα αν δεν δείξουμε την προσοχή που πρέπει.

Ο σκληρός δίσκος μπορεί να χαλάσει εύκολα από ένα μικρό πέσιμο του λάπτοπ ή ακόμα και με μια βίαιη διακοπή της λειτουργίας.

Όταν για παράδειγμα έχει τελειώσει η μπαταρία και προσπαθούμε να λειτουργήσουμε το λάπτοπ ανοιγοκλείνοντας το κουμπί on off.
Όπως εξηγεί το άρθρο Σκληρός δίσκος για Laptop, εκτός από τον δίσκο ίσως να χάσατε και τα δεδομένα σας και θα πρέπει να τα ανακτήσετε. Πού θα βρείτε σκληρό δίσκο για laptop;

Σκληρός δίσκος για laptop

Το πρώτο που θα κοιτάξετε είναι να αποκτήσετε ένα σκληρό δίσκο για λάπτοπ τύπου SSD. Δεν αξίζει να αγοράσετε ένα σκληρό δίσκο που θα είναι ο παλιός τύπος, δηλαδή ο μηχανικός.

Ο λόγος είναι ότι, ο μηχανικός δίσκος μπορεί να παρουσιάσει πιο σύντομα βλάβες ενώ είναι πολύ δύσκολο να επισκευαστεί.

Ο καλύτερος σκληρός δίσκος για laptop είναι ο τύπος SSD. Αποτελείται μόνο από chips και δεν έχει μηχανικά μέρη , όπως το μοτέρ ή τις κεφαλές.

Οι κεφαλές και το μοτέρ είναι η νούμερο ένα βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει ο σκληρός δίσκος.

Συνήθως χαλάνε αυτά τα εξαρτήματα και οδηγούν στην καταστροφή των δεδομένων . Δηλαδή των αρχείων που έχετε αποθηκεύσει.

Ο σκληρός δίσκος για laptop έχει και ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό που θα προσέξετε κατά την αγορά του.

Δεν είναι άλλο από τις διαστάσεις του σκληρού δίσκου. Μην σας φανεί περίεργο αλλά αρκετοί καταναλωτές, στην προσπάθεια τους να αγοράσουν online σκληρό δίσκο.

Δεν προσέχουν τις διστάσεις και όταν ο δίσκος φτάνει στα χέρια τους συνειδητοποιούν ότι, ο δίσκος είναι μεγαλύτερος και είναι ιδανικός για desktop.

Όποτε για την παραγγελία σας να προσέξετε τις διαστάσεις και πρέπει , ο σκληρός δίσκος για laptop, να είναι 2.5 ιντσών.

Εμείς για τα Laptop μας, αγοράζουμε σκληρούς δίσκους από εδώ ή εδώ. Τα 2 αυτά καταστήματα είναι πολύ αξιόπιστα και θα βρείτε φτηνούς σκληρούς δίσκους για το laptop.

Ενώ παρέχουν και την απαραίτητη εγγύηση που πρέπει να έχει ένας σκληρός δίσκος. Η συμβουλή μας είναι να αγοράσετε τον δίσκο που θα βρείτε εδώ και ταιριάζει με όλα τα laptop της αγοράς.

Είναι χαμηλής κατανάλωσης. Δηλαδή θα κερδίσετε σε αυτονομία διότι αν ο δίσκος είναι SSD τότε αυξάνεται η αυτονομία της μπαταρίας. Ο καινούργιος δίσκος χρειάζεται λιγότερη ενέργεια από την μπαταρία για να λειτουργήσει.

Μην ξεχνάτε ότι παίζει σημαντικό ρόλο η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου. Την χωρητικότητα θα την αναγνωρίζετε από το GB. Υπάρχουν δίσκοι SSD με 128 GB, 240 GB, 500 GB ή και μεγαλύτερες.

Προτιμήστε να αγοράσετε σκληρό δίσκο με την ίδια χωρητικότητα που είναι ο παλιός ή μεγαλύτερη. Εμείς συμβουλεύουμε το εξής.

Αφού κρατάτε το λάπτοπ αρκετά χρόνια, μέσα σε αυτά θα γίνουν αρκετές αναβαθμίσεις , τουλάχιστον στο λειτουργικό σύστημα. Γιατί να μην έχετε ένα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο που δεν θα χρειαστεί αναβάθμιση για αρκετά χρόνια;

Ό σκληρός δίσκος για laptop είναι ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα για την λειτουργία του λάπτοπ και μην ρισκάρετε αγοράζοντας ένα μικρότερο, διότι θα αποκοιμιστείτε το κόστος αργότερα.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *