Βρές μπαταρίες για tablet

Βρές μπαταρίες για tablet

Αν το tablet σου έχει πρόβλημα με την μπαταρία τότε ήρθε καιρός για αλλαγή, μπαταρίες για tablet γενικά θα βρεις εύκολα.
Ποίες όμως είναι αξιόπιστες και από που θα αγοράσεις μπαταρίες για τάμπλετ;

Καταρχάς, για να διαπιστώσεις ότι η μπαταρίαια του tablet θέλει αλλαγή θα πρέπει να συμβαίνουν τα εξής. Η μπαταρία μετά από ένα η δυο χρόνια χρήσης παύει να έχει την αρχική αυτονομία που είχε στην αρχή.

Δηλαδή, αν τις πρώτες μέρες η μπαταρία του tablet κρατούσε δυο έως τέσσερις ώρες και τώρα κρατά μερικά λεπτά τότε ήρθε καιρός για αλλαγή.
Την χωρητικότητα της μπαταρίας μπορείς πλέoν να την διαπιστώσεις εύκολα με την βοήθεια εφαρμογών.

Στο google play store η το IOS store κυκλοφορούν άπειρες εφαρμογές που κάνουν μετρήσεις στην μπαταρία του tablet. Μερικές από αυτές είναι :

Accu Battery
Batterycalibration
battery Life

Οταν φορτίζουμε το tablet αρκετές ώρες και η μπαταρία δεν ξεπερνά το 70% αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι η μπαταρία του tablet θέλει αλλαγή.

Βέβαια υπάρχει και η κλασική περίπτωση όταν η μπαταρία στον φορτιστή δείχνει 100% επίπεδο φόρτισης. Όταν όμως αποσυνδέουμε το tablet
από τον φορτιστή το επίπεδο φόρτισης πέφτει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Αφου λοιπόν έχουμε σιγουρευτεί ότι η μπαταρία του tablet θέλει αλλαγή κάνουμε και ένα ακόμα έλεγχο μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα.
Ενας καλός οδηγός που θα εντοπίσεις άλλα προβλήματα του tablet είναι o “Δεν ανοίγει το ταμπλετ “. Σε αυτόν τον οδηγό θα βοηθηθείς αρκετά ώστε να λύσεις αρκετά προβλήματα του tablet.

Μπαταρίες για tablet, πού θα βρω;

Ξερεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις universal μπαταρία για tablet; Συνήθως η τροφοδοσία των tablet από την μπαταρία είναι στα 3,7 volt.

Αρκετοί κατασκευαστές tablet κάνουν χρήση των 3,7 volt στα κυκλώματα της μπαταρίας. Τέτοια tablet είναι της Asus, Huawei Star κτλ.


Universal μπαταρίες για tablet θα βρεις σε αυτό το κατάστημα. Μην σε απασχολεί ότι είναι στο εξωτερικό. Διαθέτουν εξαιρετικές τιμές
στα ανταλλακτικά tablet και έχουν γρήγορα μεταφορικά.

Πιο συγκεκριμένα καλές μπαταρίες για tablet είναι αυτή και αυτή . Τις έχουμε δοκιμάσει και τις δυο και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Να προσθέσουμε και ότι η αυτονομία του tablet επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα.

Αν το tablet είναι κάποιο κινέζικο και έχει οθόνη μεγαλύτερη από 6,8 ίντσες τότε οι κατάλληλες universal μπαταρίες είναι αυτή ή αυτή εδώ που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Τα tablet Lenovo είναι πολύ αξιόπιστα ωστόσο αν χρειαστείτε μπαταρία για tablet Lenovo δεν έχετε πάρα να αναζητήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο το μοντέλο. Ενω αν ψάχνεις μπαταρία για tablet samsung σίγουρα θα βρεις εδώ.

Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε έναν πίνακα με τα αντίστοιχα links όπου και θα βρείτε μπαταρία για tablet :

Μπαταρία για tablet Lenovo
Μπαταρία για tablet iPad
Μπαταρία για tablet Acer
Μπαταρία για tablet ASUS
Μπαταρία για tablet DELL
Μπαταρία για tablet FUJITSU
Μπαταρία για tablet HP
Μπαταρία για tablet SONY
Μπαταρία για tablet TOSHIBA
Μπαταρία για tablet HUAWEI
Μπαταρία για tablet MSI
Μπαταρία για tablet ESTAR
Μπαταρία για tablet SAMSUNG
Μπαταρία για tablet XIAOMI

Οι μπαταρίες για tablet δεν είναι εξειδικευμένο προϊόν. Χαλάνε και αυτές σε βάθος χρόνου και η αντικατάσταση τους επιβάλλεται μετά από ένα η δυο χρόνια χρήσης του tablet.

Να προσέξεις και αν υπάρχει το ενδεχόμενο φουσκωμένης μπαταρίας στο tablet. Αυτο θα το παρατηρήσεις αν έχει αλλοιωθεί το κεντρικό σασί της συσκευής.

Ακόμα και μια αλλοίωση στην οθόνη μπορεί να αποκαλύψει μία φουσκωμένη μπαταρία σε ένα tablet.

18 Απαντήσεις

 1. Αγόρασα την μπαταρία και σε 15 μέρες ήταν στο σπίτι. Περιμένω να έρθει το κατσαβιδάκι για να την αλλάξω μόνη μου. Αν χρειαστώ βοήθεια θα απαντήσει κάποιος;

 2. Θέλω να αγοράσω φθηνή μπαταρία για το GALAXY TAB A T595. Αν παραγγείλω από το Link έρχονται γρήγορα ;

 3. Χρειάζεται μπαταρία το huawei mediapad T5 μετά από ένα χρόνο χρήσης έχει πέσει πολύ, που θα βρω μια να αγοράσω; Είναι συμβατή με την μπαταρία του TABLET HUAWEI MEDIAPAD M5?

 4. Το TABLET LENOVO TAB 4 PLUS TB-8704X ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Να αλλάξω την μπαταρία η να το πάω για service.

 5. Που θα βρω μπαταρία γα το Samsung tablet το galaxy tab active 2 (T395); Έψαξα γύρω γύρω αλλά δεν βρήκα να αγοράσω. Μπορεί να προτείνει κάποιος;

 6. Και εγώ θέλω μπαταρία για το GALAXY TAB A να το πάω για service η να την αλλάξω μόνος μου;

 7. Έχω το tablet LENOVO TAB M10 TB-X605F και τον τελευταίο καιρό η μπαταρία δεν κρατά αρκετά, συνήθως λειτουργεί για 4 ώρες περίπου. Είναι φυσιολογικό;

 8. Μου έπεσε στο πάτωμα το TAB 4 10 TB-X304L και δεν ανάβει. Παίζει να έχει σπάσει η μπαταρία στο tablet;

 9. Στο TABLET LENOVO TAB P10 TB-X705F ειναι φυσιολογικό να φορτίζω την μπαταρία μέχρι το 100% και μέσα σε 4 λεπτά να πέφτει στο 98%;

 10. Που θα βρω μπαταρία για το TABLET SAMSUNG TAB A LTE T285 ; θα μπορέσω να την αλλάξω γρήγορα;

 11. Που θα βρω φθηνή μπαταρία για το lenovo Yoga Tab 3; Νομίζω ότι χάλασε η δική μου

 12. Το παλαιό μου ταμπλετ θέλει μπαταρία, έχω το Galaxy tab S2 το είχα αγοράσει το 2016 αν βοηθά αυτό. Ποια μπαταρία ταίριαζεi για να την αλλάξω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *