Αν το tablet σου έχει πρόβλημα με την μπαταρία τότε ήρθε καιρός για αλλαγή, μπαταρίες για tablet γενικά θα βρεις εύκολα.
Ποίες όμως είναι αξιόπιστες και από που θα αγοράσεις μπαταρίες για τάμπλετ;

Καταρχάς, για να διαπιστώσεις ότι η μπαταρίαια του tablet θέλει αλλαγή θα πρέπει να συμβαίνουν τα εξής. Η μπαταρία μετά από ένα η δυο χρόνια χρήσης παύει να έχει την αρχική αυτονομία που είχε στην αρχή.

Δηλαδή, αν τις πρώτες μέρες η μπαταρία του tablet κρατούσε δυο έως τέσσερις ώρες και τώρα κρατά μερικά λεπτά τότε ήρθε καιρός για αλλαγή.
Την χωρητικότητα της μπαταρίας μπορείς πλέoν να την διαπιστώσεις εύκολα με την βοήθεια εφαρμογών.

Στο google play store η το IOS store κυκλοφορούν άπειρες εφαρμογές που κάνουν μετρήσεις στην μπαταρία του tablet. Μερικές από αυτές είναι :

Accu Battery
Batterycalibration
battery Life

Οταν φορτίζουμε το tablet αρκετές ώρες και η μπαταρία δεν ξεπερνά το 70% αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι η μπαταρία του tablet θέλει αλλαγή.

Βέβαια υπάρχει και η κλασική περίπτωση όταν η μπαταρία στον φορτιστή δείχνει 100% επίπεδο φόρτισης. Όταν όμως αποσυνδέουμε το tablet
από τον φορτιστή το επίπεδο φόρτισης πέφτει με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Αφου λοιπόν έχουμε σιγουρευτεί ότι η μπαταρία του tablet θέλει αλλαγή κάνουμε και ένα ακόμα έλεγχο μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα.
Ενας καλός οδηγός που θα εντοπίσεις άλλα προβλήματα του tablet είναι o “Δεν ανοίγει το ταμπλετ “. Σε αυτόν τον οδηγό θα βοηθηθείς αρκετά ώστε να λύσεις αρκετά προβλήματα του tablet.

Μπαταρίες για tablet, πού θα βρω;

Ξερεις ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις universal μπαταρία για tablet; Συνήθως η τροφοδοσία των tablet από την μπαταρία είναι στα 3,7 volt.

Αρκετοί κατασκευαστές tablet κάνουν χρήση των 3,7 volt στα κυκλώματα της μπαταρίας. Τέτοια tablet είναι της Asus, Huawei Star κτλ.


Universal μπαταρίες για tablet θα βρεις σε αυτό το κατάστημα. Μην σε απασχολεί ότι είναι στο εξωτερικό. Διαθέτουν εξαιρετικές τιμές
στα ανταλλακτικά tablet και έχουν γρήγορα μεταφορικά.

Πιο συγκεκριμένα καλές μπαταρίες για tablet είναι αυτή και αυτή . Τις έχουμε δοκιμάσει και τις δυο και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Να προσθέσουμε και ότι η αυτονομία του tablet επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα.

Αν το tablet είναι κάποιο κινέζικο και έχει οθόνη μεγαλύτερη από 6,8 ίντσες τότε οι κατάλληλες universal μπαταρίες είναι αυτή ή αυτή εδώ που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Τα tablet Lenovo είναι πολύ αξιόπιστα ωστόσο αν χρειαστείτε μπαταρία για tablet Lenovo δεν έχετε πάρα να αναζητήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο το μοντέλο. Ενω αν ψάχνεις μπαταρία για tablet samsung σίγουρα θα βρεις εδώ.

Σε αυτό το σημείο παραθέτουμε έναν πίνακα με τα αντίστοιχα links όπου και θα βρείτε μπαταρία για tablet :

Μπαταρία για tablet Lenovo
Μπαταρία για tablet iPad
Μπαταρία για tablet Acer
Μπαταρία για tablet ASUS
Μπαταρία για tablet DELL
Μπαταρία για tablet FUJITSU
Μπαταρία για tablet HP
Μπαταρία για tablet SONY
Μπαταρία για tablet TOSHIBA
Μπαταρία για tablet HUAWEI
Μπαταρία για tablet MSI
Μπαταρία για tablet ESTAR
Μπαταρία για tablet SAMSUNG
Μπαταρία για tablet XIAOMI

Οι μπαταρίες για tablet δεν είναι εξειδικευμένο προϊόν. Χαλάνε και αυτές σε βάθος χρόνου και η αντικατάσταση τους επιβάλλεται μετά από ένα η δυο χρόνια χρήσης του tablet.

Να προσέξεις και αν υπάρχει το ενδεχόμενο φουσκωμένης μπαταρίας στο tablet. Αυτο θα το παρατηρήσεις αν έχει αλλοιωθεί το κεντρικό σασί της συσκευής.

Ακόμα και μια αλλοίωση στην οθόνη μπορεί να αποκαλύψει μία φουσκωμένη μπαταρία σε ένα tablet.

Βαθμολογία: 5.0/5. Από 16 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It