Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

 βρες το κινητό σου στο αθόρυβο: Δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουμε το κινητό μας στο αθόρυβο κατά την διάρκεια της ημέρας. Άλλες φορές και κατά την διάρκεια της νύχτας, το βάζουμε στο αθόρυβο, για να μην μας ενοχλούν αλλά το πρωί το ψάχνουμε.
Σίγουρα το να ψάχνεις το κινητό σου ενώ είναι στο αθόρυβο δεν είναι κάτι ευχάριστο. Αν διαθέτεις λοιπόν ένα smartphone που τρέχει λειτουργικό σύστημα android ή iphone που τρέχει ios τότε με τους παρακάτω τρόπους θα το βρεις αμέσως .

Οι παρακάτω τρόποι είναι ιδανικοί και λειτουργούν ακόμα και αν το κινητό είναι στο αθόρυβο ή είναι ρυθμισμένος ο ήχος σε χαμηλά επίπεδα.

Κάθε φορά που το κινητό μας εξαφανίζεται στον βαθύ ύπνο της αθόρυβης λειτουργίας, αντιμετωπίζουμε την άγνωστη αγωνία του κυνηγιού του χαμένου θησαυρού. Αν και οι σύγχρονες συσκευές, από τα iPhone της Apple έως τα Galaxy της Samsung, προσφέρουν ένα πλούσιο φάσμα λειτουργιών, αυτό το μικρό “λάθος” μπορεί να μετατρέψει την καθημερινότητά μας σε μια περιπέτεια.

Η τεχνολογική εξέλιξη στα smartphones έχει επιτρέψει στις συσκευές να γίνονται ολοένα και πιο εξελιγμένες. Με λειτουργικά συστήματα όπως το Android της Google και το iOS της Apple, τα smartphones είναι πλέον συνώνυμα με την πολυλειτουργικότητα. Είτε πρόκειται για τα high-end μοντέλα της Huawei, είτε για τα budget-friendly smartphones της Xiaomi, όλες οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με τη λειτουργία της αθόρυβης κατάστασης. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, τουλάχιστον το 60% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας έχουν βιώσει την απώλεια της συσκευής τους ενώ βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, τουλάχιστον μία φορά το τελευταίο έτος.

Αν και αυτή η λειτουργία στοχεύει στην εξοικονόμηση μπαταρίας ή στην αποφυγή διακοπών, το να βρεις το χαμένο σου κινητό μπορεί να γίνει ένας αληθινός μαραθώνιος. Με εφαρμογές όπως η “Find My iPhone” για τα Apple και η “Εύρεση της συσκευής μου” για τα Android, η αναζήτηση έχει γίνει λίγο πιο εύκολη, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την προσωπική εμπειρία του “κυνηγιού” στο σπίτι ή στο γραφείο. Είναι απαραίτητο για τις εταιρείες να σκεφτούν νέους τρόπους για να βοηθήσουν τους χρήστες να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, ίσως με πιο εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις ή με πιο έξυπνα αξεσουάρ.

Στο μεταξύ, ενώ περιμένουμε την επόμενη τεχνολογική καινοτομία, το κλασικό τρικ του να παρακολουθούμε συνεχώς το κινητό μας και να μην το αφήνουμε σε αθόρυβη λειτουργία όταν δεν είναι απαραίτητο, παραμένει η καλύτερη συμβουλή. Για να μην μπαίνουμε στην θέση του βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο και πόσες φορές ψάχνεις;

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, τα smartphones έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Ωστόσο, παρά τη σημασία τους, υπάρχει ένα φαινόμενο που φαίνεται να είναι πολύ συχνό: το ότι δεν μπορούμε να βρούμε το smartphone μας όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Αυτή η στατιστική παρατήρηση ανοίγει ένα παράθυρο στη συζήτηση για τη σχέση μας με την τεχνολογία και τον τρόπο που επηρεάζει την καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διενεργήθηκε πρόσφατα, το 62% των χρηστών smartphones δηλώνει ότι έχει βρει το κινητό του σε αθόρυβη λειτουργία μετά από αρκετό ψάξιμο, ενώ το 28% παραδέχεται ότι συμβαίνει αυτό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Πώς εξηγείται αυτή η κοινή απώλεια του smartphone μας όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία;

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο: Πρώτον, η σύγχρονη ζωή είναι γεμάτη από διακοπές και απαιτήσεις. Με την αυξημένη πίεση για επικοινωνία, οι χρήστες smartphone βάζουν συχνά τη συσκευή τους σε αθόρυβη λειτουργία κατά τη διάρκεια σημαντικών συναντήσεων, συνεδριάσεων ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Ωστόσο, η επιθυμία να αποκόψουν προσωρινά τις ειδοποιήσεις μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της συσκευής τους, καθώς ξεχνούν πού την τοποθέτησαν.

Δεύτερον, η εξάρτηση από τα smartphones είναι πραγματικό φαινόμενο. Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για τα πάντα, από τον έλεγχο των ειδοποιήσεων και των μηνυμάτων μέχρι την περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτή η στενή σχέση με τα smartphones μπορεί να οδηγήσει στην αδιαφορία για το πού τοποθετούμε τη συσκευή μας, καθώς η προσοχή μας επικεντρώνεται στην οθόνη και όχι στο περιβάλλον μας.

Βασικοί τρόποι αναζήτησης και συμβουλές για το που να ψάξεις πρώτα το κινητό που είναι στην αθορυβη λειτουργία

Ανακαλύπτοντας ότι το αγαπημένο σας κινητό έχει εξαφανιστεί μπορεί να είναι μια εφιαλτική εμπειρία – ειδικά όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Για αυτόν τον λόγο εξάλου είστε στα smartphone tips του laptopblog.Παρόλο που υπάρχουν διάφορες εφαρμογές και εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να το εντοπίσετε, το να γνωρίζετε πού να ψάξετε πρώτα μπορεί να είναι καθοριστικό.

1. Βήματα για τον Εντοπισμό του Κινητού σας (Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο)

Πρώτον, ξεκινήστε από τα πιο προφανή μέρη: την τσάντα σας, την τσέπη του παλτού, το γραφείο σας, τον καναπέ ή το αυτοκίνητο. Αν δεν βρίσκετε τίποτα, προχωρήστε σε λιγότερο προφανείς τοποθεσίες: κάτω από μαξιλάρια, σε καθίσματα, μέσα σε βιβλία ή περιοδικά. Εάν συνεχίζετε να μην μπορείτε να το βρείτε, δοκιμάστε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας από ένα άλλο τηλέφωνο. Ακόμη και σε αθόρυβη λειτουργία, μπορεί να υπάρχει μια μικρή δόνηση που θα σας βοηθήσει να το εντοπίσετε.

2. Συνήθειες για την Πρόληψη της Απώλειας

Είναι εύκολο να λησμονήσετε το κινητό σας, ιδίως όταν βιάζεστε ή είστε απασχολημένοι. Για να προλάβετε αυτού του είδους τις καταστάσεις, καθιερώστε τη συνήθεια να τοποθετείτε το τηλέφωνό σας σε συγκεκριμένες τοποθεσίες όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Επίσης, προτιμήστε θήκες με φωτεινά χρώματα, οι οποίες το καθιστούν πιο ορατό. Τέλος, χρησιμοποιήστε εφαρμογές παρακολούθησης ή τοποθέτησης ετικετών GPS για να έχετε μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.

3. Η Τεχνολογία στην Υπηρεσία σας

Στην εποχή της τεχνολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων που μπορούν να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τα χαμένα μας αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του κινητού μας. Το “Εύρεση του iPhone” ή το “Find My Device” της Google είναι εξαιρετικά χρήσιμα για το σκοπό

Εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση του κινητού ακόμα και όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία

Είναι μία από τις συνηθισμένες «τραγωδίες» της καθημερινότητας: χάνετε το κινητό σας και είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Ο πανικός είναι αναπόφευκτος, αλλά οι ψηφιακές μέθοδοι έρχονται στο προσκήνιο για να επανορθώσουν!

1. Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, όλο και περισσότερα εργαλεία και εφαρμογές είναι διαθέσιμα για να μας βοηθήσουν να βρούμε το χαμένο μας κινητό. Και όχι μόνο να το βρούμε, αλλά και να το κάνουμε να χτυπήσει ή να εκπέμψει ήχο ακόμα και όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Στο Android, για παράδειγμα, υπάρχει η υπηρεσία “Find My Device” που προσφέρεται δωρεάν από τη Google. Με αυτήν, μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή σας στον χάρτη, να την κλειδώσετε, να διαγράψετε τα δεδομένα σας από αυτήν ή να την κάνετε να χτυπήσει – ανεξάρτητα από το εάν είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

2. Από την άλλη πλευρά, η Apple προσφέρει την υπηρεσία “Find My iPhone”, η οποία λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο για τις συσκευές iPhone. Αφού συνδεθείτε με το Apple ID σας, μπορείτε να δείτε τη θέση του χαμένου σας iPhone σε έναν χάρτη, να το κλειδώσετε, να στείλετε ένα μήνυμα στη συσκευή ή να παίξετε έναν ήχο για να το βρείτε. Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία “Lost Mode”, το iPhone θα εκπέμψει αυτόματα τη θέση του όταν η μπαταρία είναι σχεδόν εξαντλημένη, δίνοντάς σας μία τελευταία ευκαιρία να το εντοπίσετε.

3. Εκτός από τις προεγκατεστημένες εφαρμογές των μεγάλων εταιρειών, υπάρχουν και τρίτες εφαρμογές που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες, ορισμένες από τις οποίες είναι οι “Cerberus”, “Lookout” και “Prey”. Αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα φωτογράφισης του πιθανού κλέφτη ή η εγγραφή ήχου από το μικρόφωνο. Η επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, αλλά η βασική ιδέα είναι η ίδια:

Βρες το Android κινητό σου

Το κινητό σου τρέχει Android, σωστά; Όποτε αν το έχεις στο αθόρυβο τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το link στην google βρες το κινητό μου .
Μετά από την εμφάνιση της σελίδας στον browser , κάνεις είσοδο με τα στοιχεία του λογαριασμούς στην google . Δηλαδή με τον ίδιο λογαριασμό
που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό σου όταν το άνοιξες για πρώτη φορά.

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Μετά αφού πατήσεις ΟΚ στην επιλογή “Εύρεση συσκευής” τότε θα εμφανιστεί ο χάρτης με την τοποθεσία του κινητού. Φυσικά αυτό δεν βολεύει και δεν θα εξυπηρετήσει αν το κινητό βρίσκεται μέσα στο σπίτι ή στο κτήριο της εταιρίας που εργαζόμαστε.
Μετά από τις παραπάνω ενέργειες στην δεξιά μεριά έχει εμφανιστεί ένα Μενου με 3 επιλογές. Εκεί μας ενδιαφέρει η πρώτη επιλογή “Αναπαραγωγή ήχου”.
Όταν το επιλέξουμε τότε το κινητό μας αρχίσει να χτυπάει με το ring tone που έχουμε επιλέξει για 5 ολόκληρα λεπτά, ακόμα και αν το είχαμε στο αθόρυβο.
Έτσι λοιπόν με αυτόν τον απλό τρόπο θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε το κινητό μας μέσα στο σπίτι ακόμα και αν το είχαμε στο αθόρυβο.

Βρες το iphone σου

Εκτός από τα κινητά android υπάρχουν και τα iphone που τρέχουν ios . Δεν είναι και εκεί λίγες οι φορές που το έχουμε γυρίσει στο αθόρυβο και το έχουμε
χάσει μέσα στο σπίτι ή αλλού. Για να βρούμε το iphone που είναι στο αθόρυβο τότε θα κάνουμε είσοδο στο Portal της Apple icloud και θα βάλουμε τα στοιχεία μας.
Είναι τα ίδια στοιχεία username και password που είχαμε ορίσει κατά την αγορά του iphone και της πρώτης εκκίνησης.

Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Όταν λοιπόν μπούμε θα κάνουμε κλικ στο εικονίδιο Find my phone που υπάρχει κάτω δεξιά. Αφού περιμένουμε λίγες στιγμές μέχρι να εμφανιστεί ο χάρτης της τοποθεσίας τότε θα επιλέξουμε την συσκευή μας. Δηλαδή το χαμένο iphone και τότε θα επιλέξουμε την επιλογή “Play a sound” , το κινητό μας τότε, ακόμα και στο αθόρυβο, θα αρχίσει να χτυπά αρκετό χρόνο.

Εξωτερικές συσκευές και αξεσουάρ που βρίσκουν το κινητό σε αθόρυβη λειτουργία

Οι κινητές συσκευές έχουν καταντήσει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, όμως, υπάρχουν στιγμές όταν τα αγαπημένα μας smartphones εξαφανίζονται στην αθόρυβη λειτουργία, ή χάνονται κάτω από τα έπιπλα και τον προσωπικό μας χάος. Ευτυχώς, υπάρχουν εξωτερικές συσκευές και αξεσουάρ που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε το χαμένο κινητό σας, ακόμα και όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

1. Οι εφαρμογές που σας βοηθούν:

Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σημαντικά, και υπάρχουν πληθώρα εφαρμογών για την εύρεση χαμένων κινητών. Η πιο γνωστή είναι το “Find My iPhone” για την Apple και το “Find My Device” για το Android. Αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να εντοπίσετε τη θέση του κινητού σας μέσω GPS, ακόμα και αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον, μπορείτε να κλειδώσετε ή να σβήσετε τα δεδομένα σας από απόσταση για να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας.

2. Εξωτερικές συσκευές που ενισχύουν την ανίχνευση:

Εκτός από τις εφαρμογές, υπάρχουν και εξωτερικές συσκευές που μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση του χαμένου σας κινητού ακόμα και όταν είναι σε αθόρυβη λειτουργία. Μια από αυτές είναι το “Bluetooth tracker” όπως το Tile. Αυτές οι μικρές συσκευές συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth και σας επιτρέπουν να εντοπίσετε το κινητό σας όταν βρίσκεται κοντά σας. Εάν το κινητό σας είναι σε αθόρυβη λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth tracker για να εκπέμψει έναν ήχο ειδοποίησης, που θα σας βοηθήσει να το βρείτε.

3. Ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες (Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο):

Οι τεχνολογικές εξελίξεις συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν με νέες δυνατότητες για την εύρεση χαμένων κινητών. Πρόσφατα, εμφανίστηκαν συσκευές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία UWB (Ultra-Wideband) για ακριβή εντοπισμό. Αυτές οι συσκευές, όπως το Apple AirTag, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ακρί

Πρόληψη: Συμβουλές για να μη χάνετε το κινητό σας

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη θέση να αναζητούμε αγωνιώδως το κινητό μας ενώ βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Είτε το έχουμε αφήσει κάπου μέσα στο σπίτι, είτε το έχουμε χάσει στον πολυσύχναστο χώρο ενός καφέ, η ανησυχία είναι πάντα η ίδια. Ωστόσο, με μερικές απλές συμβουλές, μπορούμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο απώλειας της πολύτιμης συσκευής μας.

1. Συνηθίστε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένους χώρους αποθήκευσης: Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε είναι ότι αφήνουμε το κινητό μας σε τυχαία σημεία: πάνω στον καναπέ, στο τραπέζι του σαλονιού, ίσως ακόμη και στο μπάνιο. Αν ξεκινήσετε τον εαυτό σας στη συνήθεια να τοποθετείτε το κινητό σε συγκεκριμένους χώρους, όπως σε ένα βάση φόρτισης ή σε ένα συγκεκριμένο σημείο του τραπεζιού, θα είναι πολύ πιο εύκολο να το βρίσκετε όταν το ψάχνετε.

2. Χρησιμοποιείστε εφαρμογές εντοπισμού: Σχεδόν όλες οι συσκευές διαθέτουν λειτουργίες εντοπισμού. Τόσο τα iPhone όσο και τα Android διαθέτουν δωρεάν εφαρμογές, όπως το “Find My iPhone” ή το “Find My Device” αντίστοιχα. Μέσω αυτών, μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του κινητού σας στον χάρτη, να το κάνετε να παίξει έναν ήχο ακόμα και αν είναι σε αθόρυβη λειτουργία, ή ακόμα και να το κλειδώσετε εξ αποστάσεως εάν πιστεύετε ότι το έχετε χάσει.

3. Αγοράστε ένα φωτεινό ή ξεχωριστό θήκη: Πολλές φορές, το κινητό μας “χάνεται” απλά επειδή δεν το προσέχουμε. Επιλέγοντας μια φωτεινή ή πολύχρωμη θήκη, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας θα ξεχωρίζει από το περιβάλλον, καθιστώντας την αναζήτηση πιο απλή.

Σε τελική ανάλυση, το να μην χάνετε το κινητό σας είναι μια θέμα συνήθειας και προσοχής. Με την υιοθέτηση αυτών των απλών συμβουλών, θα μειώσετε σημαντικά τον κίνδυνο να βρεθείτε σε μια δύσκολη θέση, ψάχνον

Εφαρμογές ή λειτουργίες που προειδοποιούν όταν το κινητό αφήνεται πίσω

Ποιος δεν έχει νιώσει την αγωνία να ψάχνει το κινητό του στην τσάντα ή τις τσέπες του και να συνειδητοποιεί ότι το έχει ξεχάσει κάπου; Η ανησυχία για την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων, αλλά και η οικονομική αξία της συσκευής, καθιστούν αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα αγχωτική. Στην εποχή της τεχνολογίας, ωστόσο, υπάρχουν λύσεις. Πολλές εφαρμογές και λειτουργίες έχουν αναπτυχθεί για να αποτρέψουν τον κίνδυνο να ξεχάσουμε το κινητό μας πίσω.

Καταρχάς, αξίζει να αναφέρουμε τη λειτουργία “Εύρεση της συσκευής μου” που προσφέρεται τόσο από την Apple για τα iPhone, όσο και από τη Google για τις συσκευές Android. Με τη βοήθεια αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τη θέση της συσκευής τους σε πραγματικό χρόνο και να την κλειδώσουν απομακρυσμένα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή ώστε να προειδοποιείται όταν η συσκευή απομακρύνεται από τον χρήστη για μεγάλη απόσταση, π.χ. 10 μέτρα.

Εκτός από τις προεγκατεστημένες λειτουργίες των κινητών, υπάρχουν και αρκετές τρίτες εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη του να αφήσουμε το κινητό μας πίσω. Για παράδειγμα, εφαρμογές όπως η “Don’t Leave It!” ή η “I’m Here!” χρησιμοποιούν την τεχνολογία Bluetooth για να παρακολουθούν την απόσταση μεταξύ της συσκευής και ενός συνδεδεμένου αξεσουάρ, όπως είναι ένα smartwatch. Όταν αυτή η απόσταση υπερβαίνει ένα ορισμένο όριο, ο χρήστης προειδοποιείται με έναν ήχο ή μια δόνηση.

Σε τελική ανάλυση, η τεχνολογία προσφέρει πολλαπλές επιλογές για την πρόληψη της απώλειας ή του ξεχασίματος του κινητού μας. Είτε πρόκειται για λειτουργίες που προσφέρονται εξ’ ορισμού από τους κατασκευαστές των συσκευών, είτε για τρίτες εφαρμογές που κατεβαίνουν από τα καταστήματα εφαρμογών,

Επίλογος: Βρες το κινητό σου στο αθόρυβο

Στην εποχή μας, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ωστόσο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να χάσουμε το κινητό μας, και αυτό μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε το κινητό μας στον αθόρυβο. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τρεις από αυτές τις λύσεις και πώς λειτουργούν.

Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για την εντοπισμό του κινητού είναι το “Find My iPhone” της Apple. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίσουν το iPhone τους μέσω ενός άλλου Apple συσκευής ή μέσω της ιστοσελίδας iCloud. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε όχι μόνο να βρείτε την τοποθεσία του κινητού σας αλλά και να τον κλειδώσετε, να εμφανίσετε ένα μήνυμα στην οθόνη του, ή ακόμη και να τον διαγράψετε από απόσταση αν ανησυχείτε για την ασφάλειά σας. Αυτή η εφαρμογή έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στον εντοπισμό χαμένων iPhone και έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες να ανακτήσουν τις συσκευές τους.

Εκτός από το “Find My iPhone,” υπάρχουν και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες για τον εντοπισμό κινητών. Για παράδειγμα, το Android προσφέρει μια αντίστοιχη υπηρεσία με το όνομα “Find My Device.” Επίσης, υπάρχουν ανεξάρτητες εφαρμογές, όπως το “Find My Phone” για Android, που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε για τον εντοπισμό της συσκευής σας. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές προσφέρουν επίσης επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως τον έλεγχο της μπαταρίας και τη δυνατότητα κλειδώματος της συσκευής από απόσταση.

Τέλος, μια άλλη ενδιαφέρουσα τεχνολογική λύση για τον εντοπισμό του κινητού είναι τα Bluetooth trackers. Αυτές οι μικρές συσκευές συνδέονται με το κινητό σας και σας επιτρέπουν να το εντοπίσετε αν είναι σε κοντινή απόσταση.

12 Απαντήσεις

    1. Ναι Παύλο, αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά.

    1. Εγω που το έψαξα έτσι, μου εβγαλε το τελευταιο στίγμα. Η δοκιμη ήταν με ενα Samsung s10

    1. Το δικό μου, το βρήκα κανονικά. iphone xs max . Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα στο 13αρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *