Νεο Toshiba Satellite A350-12Z

Νεο Toshiba Satellite A350-12Z

Υπάρχουν κάποια notebooks που μας αφαιρούν τη δυνατότητα να γκρινιάξουμε καθώς από μια πρώτη ανάγνωση των τεχνικών τους χαρακτηριστικών δεν φαίνεται να παρουσιάζουν κάποια σοβαρή έλλειψη.

Το Toshiba Satellite A350-12Z φαίνεται να ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Ας μην προτρέχουμε όμως, ας το δούμε πρώτα αναλυτικά.

Το πρώτο σημείο στο οποίο σίγουρα θα σταθείτε διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Toshiba Satellite A350-12Z είναι οι δύο σκληροί δίσκοι των 400GB ο καθένας με τους οποίους εξοπλίζεται.

Τα 800GB δεν είναι ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος που έχει ενσωματωθεί σε notebook αλλά είναι σίγουρα από τους μεγαλύτερους που έχουμε δει.

Συνεχίζοντας στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Toshiba Satellite A350-12Z εξοπλίζεται με οθόνη 16,4” (1.366 x 768), επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T9550, 4 GB μνήμης και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD3650.

Την παραγωγή ήχου αναλαμβάνουν τα πολύ καλά Harman Kardon ηχεία και το multimedia χαρακτήρα του ενισχύουν και τα ειδικά touch πλήκτρα. Από πλευράς δικτύωσης έχουμε υποστήριξη για 802.11n αλλά και 3G δίκτυα κάτι που δεν συναντάμε συχνά σε 16,4” notebooks καθώς είναι μάλλον απίθανο το γεγονός να το χρησιμοποιήσετε σε εξωτερικούς χώρους.

Το βάρος του πάντως (κάτω από 3kg) δεν κάνει την μεταφορά του απαγορευτική. Ακόμα υπάρχει Bluetooth αλλά και e-SATA θύρα όπως και οπτική έξοδος για σύνδεση με ηχοσύστημα.

Παρά την επιλογή της μεγάλης οθόνης η Toshiba επέλεξε ένα τυπικό για notebook πληκτρολόγιο (87 πλήκτρων), θα προτιμούσαμε κάτι μεγαλύτερο εδώ άλλωστε όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες υπάρχει άφθονος χώρος που μένει αναξιοποίητος.

Συνολικά το Toshiba Satellite A350-12Z είναι ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα notebooks της κατηγορίας του ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι και η τιμή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *