Πως θα δεις τηλεόραση στο tablet ή στο κινητό εύκολα

Κακά τα ψέματα, αρκετές φορές θέλουμε να δούμε τηλεόραση στο tablet ή το κινητό smartphone. Την αγαπημένη μας ομάδα σε αγώνα ποδοσφαίρου, την σειρά που δεν θέλουμε να χάσουμε ή ακόμα να δούμε τις τελευταίες ειδήσεις.

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσεις όλα τα μυστικά για να δεις τηλεόραση στο κινητό η στο ταμπλετ χωρίς να υπάρχει καμία σύνδεση internet.


Δεν χρειάζεται να έχεις ελεύθερα MB στο κινητό ή να είσαι κοντά στο Wi-Fi για να δεις τηλεόραση. Στην κυριολεξία χωρίς καμία χρήση του internet μπορείς να παρακολουθείς άνετα στο κινητό το αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Επίσης υπάρχει και το άρθρο Πώς θα συνδέσεις εύκολα το Tablet στην τηλεόραση αν θέλεις ν α κάνεις το αντίστροφο. Δηλαδή να συνδέσεις το tablet ή το κινητό στην τηλεόραση για να βλέπεις ταινίες.

Στο ιντερνέτ υπάρχουν πολλά προγράμματα για να μπορείς να δεις τηλεόραση στο κινητό. Για να δουλέψουν θα χρειαστεί να υπάρχει σύνδεση data είτε Wi-Fi.

Ειδικά στην πρώτη περίπτωση κόστος θα εκτιναχθεί αφού για 30 λεπτά παρακολούθησης τηλεοπτικού προγράμματος θα χρεωθείτε 1-4GB Data.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι τα προγράμματα αυτά κάνουν stream μόνο τηλεοπτικά κανάλια που είναι ελεύθερα στο Internet. Δηλαδή αν το τοπικό επίγειο κανάλι που θέλετε να παρακολουθήσετε δεν κάνει stream στο Internet δεν θα το δείτε με κανένα android πρόγραμμα.

Δες τηλεόραση στο tablet ή το κινητό χωρίς internet και Wi-Fi

Η λύση του προβλήματος είναι η χρήση της συσκευής mini που θα βρείτε και κοστίζει μόλις 14€ μαζί με τα μεταφορικά.

mini DVB receiver για το κινητό τηλέφωνο

Απόκτησε τον τηλεοπτικό δεκτή για το κινητό σου και δες τηλεόραση παντού!


Με το DVB receiver μπορείτε να δείτε όλα τα αναλογικά και ψηφιακά κανάλια. Όσα δηλαδή είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Aν ταξιδέψετε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να το πάρετε μαζί σας για να παρακολουθείτε τα τοπικά κανάλια της χώρας.


To αποδείχτηκε πολύ αξιόπιστη συσκευή και πολύ εύκολη στην χρήση. Σε όλες τις δοκιμές μας είχε πολύ καλή ποιότητα και λήψη. Ήταν ήπια η εικόνα και δεν εμφάνιζε σκαλώματα ούτε μετά από αρκετές ώρες χρήσης.

Μετά την παραγγελία θα λάβετε το DVB-T Receiver σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν θα έρθει το κουτί στο σπίτι σας θα βρείτε την συσκευή που έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.

Χωράει στην πιο μικρή τσέπη ή τσάντα ενώ έχει βάρος μόλις ελάχιστα γραμμάρια. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε την κεραία που στο κέντρο της πόλης δεν θα την χρειαστείτε ιδιαίτερα και το δισκάκι εγκατάστασης.

Το δισκάκι περιέχει το πρόγραμμα που θα εγκαταστήσετε στο κινητό σας ή το tablet ώστε να μπορέσετε να δείτε τηλεόραση στο κινητό. Το πρόγραμμα που διαθέτει η συσκευή θα σας καλύψει, εκτός από τον δίσκο εγκατάστασης θα το βρείτε και στο Android play store.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποίο άλλο θέλετε χωρίς περιορισμούς. Μια εξαιρετική λειτουργία που μας άρεσε είναι η δυνατότητα να μαγνητοσκοπείτε
ότι θέλετε και χωρίς κανένα περιορισμό.

Φανταστείτε δηλαδή, την ώρα που βλέπατε τηλεόραση στο tablet, κάτι να σας αποσπάσει την προσοχή. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να πάτε
μερικά δευτερόλεπτα πίσω και να δείτε αυτό που χάσατε.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η χρήση του replay σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ειδικά σε αμφιλεγόμενες φάσεις. Τέλος μπορείτε να γράψετε την αγαπημένη σας εκπομπή την ώρα που είστε στην εργασία σας. Να την δείτε στο λεωφορείο η το μετρό, την ώρα του γυρισμού ή αργότερα το βράδυ.

Το που θα βρείτε είναι μια συσκευή που λείπει αρκετές φορές από το android κινητό μας η το tablet.
Η απόκτηση του με ελάχιστα χρήματα θα μας λύσει τα χέρια από θέμα ευκολίας. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω :

Εμφάνιση τηλεοπτικού σήματος με δυνατότητα Rewind και Fast Forward
Δυνατότητα εγγραφής σε συγκεκριμένη ώρα.
Δυνατότητα EPG προγράμματος
Αυτόματη αναζήτηση καναλιών.
Υπερ-ευαίσθητο σύστημα λήψης – Πιάνει σήμα παντού

Για τους πιο ψαγμένους τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής :

TV Tuner Input Signal: 75 ohm (VHF / UHF)
Receiving Frequency: VHF 174 – 230 MHz / UHF 470 – 862 MHz
Demodulator and FEC Channel Bandwidth: 6, 7, 8 MHz
COFDM Mode: 2K, 8K
Code Rate: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
Guard interval: 1/4,1/8, 1/16 or 1/32
Interface: USB 2.0

mini DVB receiver για το κινητό τηλέφωνο

Απόκτησε τον τηλεοπτικό δεκτή για το κινητό σου και δες τηλεόραση παντού!

Το μπορεί να δουλέψει με αντάπτορα micro usb σε usb type C για τα νεώτερα smartphones και tablets. Ενώ για τις παλαιότερες
συσκευές αρκεί μόνο να συνδεθεί στην θύρα usb.

Δηλαδή στην θύρα που φορτίζουμε την συσκευή μας και δεν χρειάζεται κανένα άλλο καλώδιο για να λειτουργήσει.
Μπορείς να το αποκτήσεις στα Link Που δώσαμε πιο πάνω ενώ εναλλακτικές προτάσεις θα βρεις και .

16 Comments
 1. Ξερεις κανείς πως μπορώ να το προγραμματισω να γράφει στην δουλειά την σειρά που θέλω να βλέπω;

  • Όπως γράφει ο από πάνω, μέσα από το πρόγραμμα στο κινητό η το tablet προγραμματίζεις τα πάντα.

  • Πολύ εύκολα φίλε. Εγώ στο δικό μου το κάνω μέσα από το ίδιο πρόγραμμα που βλέπω τηλεόραση. Σκέψου οτι το έχω συνδεδεμένο στο tablet συνέχεια και το έχω βάλει να γράφει ταινίες. Τις βλέπω όταν δεν έχω να δω τίποτα άλλο και γλυτώνω και τις διαφημίσεις

 2. Το Παράγγειλα και εγώ, το περιμένω πως και πως να το εγκαταστήσω στο Samsung A8 , το εχει πάρει φίλος και είναι πoλύ ευχαριστημένος.

 3. Σε κινητό xiaomi redmi note λειτουργεί; θέλω να το παραγγείλω.

 4. Το παράγγειλα και ήρθε σχετικά γρήγορα, το έβαλα στο xiaomi το κινητό μου και πάιζει μια χαρά, τελίκά δεν το δουλεψα με το προγραμμα που εχει μεσα.
  Κατέβασα άλλο απο το Play store.

 5. Ξέρουμε πόση μπαταρία τρώει στο tablet όταν λειτουργεί;

 6. Στο tablet της Dell εχει αντιμετωπίσει πρόβλημα κανένας χρήστης;

 7. Για όσους ρωτούν λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε όλα τα κινητά της xiaomi.

  • Ναι , παίζει μια χαρά και σε note 5, redmi 4 και mi9 .Το δοκίμασα σε όλα . Κανένα πρόβλημα.

 8. χεχε στο Μετρο ψαρώνει κόσμο πάντως, βλέπω μπάλα μέχρι να πάω σπίτι και με κοιτούν περίεργα

 9. Το πήρα και εγώ σε δέκα μέρες ήρθε σπίτι και το έβαλα στο tablet samsung που έχω. Όλα καλά.

 10. και εγώ για το samsung note 8 το αγόρασα για να βλέπω μπαλίτσα, παίζει μια χαρά. Παλαιότερα είχα πάρει ένα άλλο και ζεσταίνονταν. Αυτό είναι οκ παραμένει κρύο και δεν μου τρώει μπαταρία.

 11. Το χρειαζόμουν, είναι σουπερ!!!!! Βλέπω τα πάντα όσο περιμένω τα λεωφορεία και δεν πληρώνω φράγκο για data, αξίζει!!!!

 12. Το αγόρασα και εγώ, είναι τέλειο!!!!! Βλέπεις τηλεόραση παντού και σε ποιότητα HD

Leave a reply

Laptopblog
Logo
Register New Account
Η εγγραφή είναι δωρεάν!
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0