Κάντε το Tablet δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας, δωρεάν

Κάντε το Tablet δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας, δωρεάν

Απίστευτο ναι; Μπορείτε τώρα με το tablet σας να αποκτήσετε δωρεάν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή σας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειαζόμαστε μια δεύτερη οθόνη για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μας. Συνήθως την χρειαζόμαστε είτε για λίγο καιρό η απλά για να δοκιμάσουμε ένα δυο πράγματα.

Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε χρήματα αφού τον ρόλο της δεύτερης οθόνης μπορούμε να τον υλοποιήσουμε με το tablet μας.

Κάντε το tablet δεύτερη οθόνη για το pc ή το laptop

Για να πετύχουμε την σύνδεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή η του laptop μας με το tablet και να λειτουργήσει ως οθόνη.

Θα πρέπει να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα spacedesk remote display στο tablet μας. Η σύνδεση του υπολογιστή θα γίνεται ασύρματα μέσω του wi-fi.

Οπότε δεν χρειάζεται να γίνουν συνδέσεις με καλώδια η να αγοράσουμε κάτι έξτρα. Σημειώστε ότι κατά την λειτουργία του spacedesk δεν είναι ανάγκη να είναι ενεργή η σύνδεση του internet.

Σημειώστε ότι το πρόγραμμα μέχρι στιγμής λειτουργεί μόνο σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα windows, ενώ το tablet θα πρέπει να είναι με λειτουργικό android.

Το tablet ως οθόνη

Αφού λοιπόν έχουμε μπει στο android play store με το tablet μας, αναζητούμε την εφαρμογή με όνομα spacedesk.

Aφού ολοκληρωθεί σχετικά γρήγορα η εγκατάσταση, τότε πάμε να εγκαταστήσουμε στον σταθερό μας υπολογιστή η το laptop το πρόγραμμα server του spacedesk.

Είναι το πρόγραμμα που θα πρέπει να τρέχει στον υπολογιστή η το laptop και μέσο αυτού θα επιτυγχάνεται η σύνδεση με το πρόγραμμα spacedesk που μόλις εγκαταστήσαμε στο tablet μας.

Για να το πούμε ακόμα πιο απλά, είναι ένα πρόγραμμα εγκατεστημένο στο tablet, το spacedesk και χρειάζεται να εγκαταστήσουμε άλλο ένα πρόγραμμα στο υπολογιστή που θέλουμε να αποκτήσουμε δεύτερη οθόνη.

tablet δεύτερη οθόνη για το laptop
Έτσι θα κάνεις το tablet δεύτερη οθόνη για το laptop

Το Tablet δεύτερη οθόνη, εγκατάσταση

Βήμα 1. Εγκαταστήστε τον driver του spacedesk στον υπολογιστή που θέλουμε να συνδέσουμε το tablet ως δεύτερη οθόνη.
Το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ : http://spacedesk.ph/download/ και η εταιρία το αποκαλεί ως server.

Βήμα 2. Ανοίξτε το πρόγραμμα spacedesk στο tablet σας και σημειώστε την ip του υπολογιστή σας. Αμέσως μετά κάντε σύνδεση .

Μετά δυο αυτά απλά βήματα είστε έτοιμοι και έχετε μετατρέψει το tablet σας σε οθόνη για τον σταθερό η τον φορητό υπολογιστή σας.

Αν ψάχνετε αντίστοιχο πρόγραμμα για mac και ipad tablet τότε προτείνουμε το idisplay που είναι διαθέσιμο για το οικοσύστημα της apple και τις συσκευές της.

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του προγράμματος είναι όταν εγκαταστήσουμε το spacedesk στην τηλεόραση που τρέχει android και την χρησιμοποιήσαμε ως δεύτερη οθόνη του laptop.

Στην δεύτερη οθόνη, δηλαδή στην τηλεόραση καταφέραμε να δούμε ταινίες που ήταν εγκατεστημένες στο laptop.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *