Προβλήματα για το Surface book

Προβλήματα για το Surface book

Πριν ξεκινήσουμε να σας αναφέρουμε τα πρώτα παιδικά προβλήματα του Laptop θέλουμε να ενημερώσουμε οτι ήδη Microsoft εργάζεται για να βγάλει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, hot fixes με τα επόμενα windows update.

Ωστόσο δεν έχουμε περάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα από την στιγμή που το νέο Surface book έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και ήδη υπάρχουν αρκετά παράπονα και αναφορές για σοβαρά προβλήματα και bags στο πρώτο laptop της Microsoft.

Εκτός από τα προβλήματα στο software υπάρχουν και κάποιες μικρές αναφορές, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, που αφορούν κάποια προβλήματα στο hardware και αυτές δεν τις αναφέρουμε μέχρι να τις διασταυρωσουμε στο Laptopblog.gr

Τα πρώτα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για το surface book είναι ότι, αρκετά laptops που μόλις ανοιχτικάν απο την συσκευασία τους είναι νέκρα και δεν ξεκινάνε καθόλου κάποια άλλα κατα την έναρξη του λειτουργικού απλά κάνουν συνέχια επανεκκινήσεις.

Ωστόσο ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα είναι το εξής, την πρώτη φορά που θα ξεκίνησει την λειτουργία του και θα υλοποιηθούν οι πρώτες ρυθμίσεις τότε στην επόμενή επανεκκίνηση το λειτουργικό δε θα ξεκινήσει.Επίσης έχουν αναφερθεί λίγα προβλήματα κατά τη σύνδεση του laptop με stations ή  υπάρχει τον ενδεχόμενο κατα  την ώρα που λειτουργούμε την συσκευή να εμφανίζονται λάθη από τον οδηγό της κάρτας γραφικών κάθε 20 ή 30 λεπτά.

Εχουν αναφερθεί και άλλα τρία μικρά προβλήματα σε πολύ μικρή έκταση, όπως να κολλάει το track pad (ο οδηγός του mouse) και ακόμα υπάρχουν ανησυχίες για την βάση στήριξης της οθόνης και κατά πόσο αυτή μπορεί να αντέξει στο χρόνο.  Το τελευταίο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει επιλογή για το Quad core επεξεργαστή σε περίπτωση που χρειαστεί παραπάνω ενέργεια το Surface book.

Ωστόσο το πιο παράξενο πρόβλημα που μάθαμε στο laptopblog.gr είναι το εξής : Όταν o χρήστης περιηγηθεί στο internet και κάνει scroll στην οθόνη, τότε  το λευκό background θα αρχίσει να γίνεται ροζ η κίτρινο. Αυτό το πρόβλημα δεν είχε εμφανιστεί σε άλλο laptop αλλά όπως υποστήριξε Microsoft είναι από τα πρώτα που θα διορθωθούν στα επόμενα updates και μάλιστα εξαιρετικά σύντομα.

Σε αυτό το σημειο να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω προβλήματα που έχουν αναφερθεί, αφορούν μόνο μια πολύ μικρή μερίδα των surface book και δεν εμφανίζονται σε όλα τα laptop της σειράς. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι σε κάθε νέο hardware πάντα εμφανίζονται προβλήματα τα οποία επιλύονται από τις εταιρείες συνήθως με update, όπως για παράδειγμα στο macBook Air.

Μία Απάντηση

  1. Surface 2 Laptop dead.
    Το έχω παρατημένο.
    Δεν ξεκινάει από τα Χριστούγεννα .Το έχω σε ένα χαρτόκουτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *