To Surface book pro 4 είναι δύσκολο να επισκευαστεί

To Surface book pro 4 είναι δύσκολο να επισκευαστεί

Υπάρχουν αναφορές ότι κατα το μοντάρισμα του λάπτοπ έχει χρησιμοποιηθεί κόλλα σε αρκετά σημεία και αυτό δυστυχώς δυσχεραίνει την οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής, εάν χρειαστεί .

Στο συγκεκριμένο λάπτοπ από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν τα Νέα για το surface book pro 4 της Microsoft έχουν ακουστεί πολλά θετικά σχόλια, ωστόσο όπως κάθε μία συσκευή, ελέγχεται σχολαστικά για τυχόν προβλήματα ή μελλοντικά προβλήματα.

Yπάρχουν αναφορές στο internet θα από διάφορους τεχνικούς και επίσημα ξένα site ότι το surface book pro 4 έχει πάρει πολύ χαμηλό σκορ επισκευής. Αυτό το πρόβλημα δεν το συναντάμε εύκολα σε λάπτοπ διότι είναι φορητές συσκευές.

Αν θα χαλάσουν τα Laptops τότε θέλουμε η επισκευή να είναι εύκολη, γρήγορη και ο τεχνικός πρέπει να έχει άμεσα πρόσβαση σε οποιοδήποτε κομμάτι χρειαστεί .

Για παράδειγμα πρέπει να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην μπαταρια, στο σκληρό δίσκο ή τουλάχιστον στη μνήμη.

Δυστυχώς όπως παρατηρήθηκε στο συγκεκριμένο λάπτοπ, αρκετά από τα εξαρτήματα είμαι κολλημένα με κόλλα, όπως για παράδειγμα η οθόνη και οι βάσεις της μπαταρίας. Ακόμη καi μερικοί εσωτερικοι σύνδεσμοι connectors ,αν αυτό δε σας προβληματίζει ιδιαίτερα τότε σημειώνουμε οτι στην μπαταρία υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η μπαταρία είναι τοποθετημένη με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε η αφαίρεση της δεν είναι απλά δύσκολη αλλά στο Laptopblog.gr θα τη χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον επικίνδυνη, διοτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφαιρεθεί και στην προσπάθεια που θα κάνουμε μπορεί να σπάσει και η βάση ή κάποια κομμάτια πλαστικού.

Βέβαια απο την άλλη μεριά το πιο εύκολο εξάρτημα που μπορεί να αφαιρεθεί από το λάπτοπ είναι μόνο σκληρός δίσκος SSD.

Η Microsoft ίσως έφτιαξε ένα από τα καλύτερα λάπτοπ της τελευταίας δεκαετίας ωστόσο έπρεπε να αντέξουμε προσοχή σε τέτοια ζητήματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή των τεχνικών ευκολότερη, δυστυχώς όμως προτίμησαν να κατασκευάσουν ένα φορητό που είναι δύσκολο στην επισκευή ακόμα και στην αφαίρεση μπαταρίας.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *