MLS iQ1310 Χαμένος κωδικός και επαναφορά στο tablet

MLS iQ1310 Χαμένος κωδικός και επαναφορά στο tablet

ένα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης με  tablet MLS iQ1310 είναι να χρειαστεί επαναφορά στο tablet. Δηλαδή αφού ανοίξουμε το tablet δεν θυμόμαστε τον κωδικό που είχαμε βάλει. 


Ο κωδικός εισόδου σε ένα tablet υπάρχει για λόγους ασφαλείας και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει bypass, αν δεν τον θυμόμαστε.
Αυτό συμβαίνει για να μπορούν να παραμένουν προστατευμένα τα δεδομένα σε περίπτωση απώλειας η κλοπής.
Ο μόνος τρόπος για να γίνει πάλι λειτουργικό το mls tablet είναι να του κάνουμε ένα πλήρες reset ή φορμάτ.
Σε αυτή την περίπτωση όλα τα δεδομένα της συσκευής θα χαθούν. Αν όμως έχετε κάνει ένα signin με τον λογαριασμό της google τότε όλα τα δεδομένα θα επανέλθουν.
Πάμε να δούμε τον τρόπο για να κάνουμε hardware reset στο tablet MLS, σημειώνουμε ξανά ότι όλα τα δεδομένα της συσκευής θα χαθούν :
Βήμα 1. Κλείνουμε το mls tablet από το κουμπί Power on/off
Βήμα 2. Πιέζουμε και κρατάμε πατημένο το κουμπί Volume UP και μια φορά το κουμπί Power on
Βήμα 3. Όταν εμφανιστεί το logo του Android τότε πατάμε ξανά το Power on
Βήμα 4. Με τα πλήκτρα volume up και volume down επιλέγουμε το Wipe data/factory reset στο κρυφό μενού που έχει εμφανιστεί.
Βήμα 5. Πατάμε το power on και επιλέγουμε την παραπάνω επιλογή.
Βήμα 6. Πατάμε άλλη μια φορά το volume down και επιλέγουμε yes στην επιλογή Delete all user data.
Μετά από μερικά λεπτά η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση . Θα σας ζητήσει τις πρώτες αρχικές πληροφορίες και στο τέλος θα ζητήσει να κάνετε signin με τον λογαριασμό του google.
Αν κάνετε signin με τον λογαριασμό της google τότε θα επανέλθουν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις που είχατε κάνει πριν το factory reset.

5 Απαντήσεις

  1. Κατεβασα κατα λαθος το family link και εχει βαλει διαχειριστή τον συζυγο μου. Εχω βάλει τους κωδικούς του αλλα δε με αφηνει ουτε να κατεβασω, ουτε να κανω κστι αλλο. Θελω να τη καταργησω και δε μπορω

  2. Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει σαν μέθοδο το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά δεν ανοίγει; Υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την συσκευή σε κατάσταση αρχική χωρίς ασφάλεια;;;

  3. Καλημέρα
    Εχω ένα tablet IQM960L και ξεχασα το μοτιβο υπαρχει καποιος τροπος ανακτησης;

  4. δεν θελει μετα το 2ο βημα να παταμε Power on, αλλα volume up αντι για Power on , και συνεχιζει wipe data κτλ… σε εμενα ετσι δουλεψε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *