Διαθέσιμο στα καταστήματα:

Βαθμολογία: 5.0/5. Από 8 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Το Lenovo yoga 900 είναι αναμφισβήτητα ένα τα καλύτερα laptop της σειράς εξάλλου διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά αλλά η τιμή του είναι αρκετά υψηλή για αυτά που προσφέρει ωστόσο η Lenovo ανακοίνωσε το καινούργιο μοντέλο το yoga 700 το οποίο είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο λάπτοπ με μια πολύ όμορφη οθόνη, ένα κορυφαίο design και με απίθανα χαρακτηριστικά εφάμιλλο του yoga 900.

Ξεκινώντας από τα 900 € ή 14 ιντσών οθόνη του yoga 700 προσφέρει ακόμα περισσότερη ενέργεια από το yoga 900, η οθόνη που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο, ξεπερνάει τον αριθμό των pixels που είχε το γιόγκα 900 ενώ ένα διαθέτει ένα νέο σύστημα φωτισμού, αναφερόμαστε στον οπίσθιο φωτισμό του lcd.

Δίαβασε τώρα:  Το πιο καλό και φτηνό tablet (Απρίλιος 2017)


Ωστόσο το yoga 700 διαθέτει κέλυφος από πλαστικό και όχι από μαγνήσιο ωστόσο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο μηχανισμό της οθόνης, δηλαδή δεν είναι ο ίδιος με το yoga 900 και μπορεί να προσφέρει κλiση 360 μοιρών.

Τα χαρακτηριστικά του Lenovo yoga 700 είναι αρκετά καλά αφού διαθέτει σκληρό δίσκο SSD 256 Gbyte 8 GB RAM DDR3 ενώ η αυτονομία της συσκευής αναμένεται να ξεπερνάει τις 8 ώρες σε πλήρη λειτουργία. Το συνολικό βάρος της συσκευής είναι 1100 γραμ. ενώ  είναι 15 χιλ. παχύ.

Σε γενικές γραμμές είναι μια ελαφριά συσκευή την οποία μπορείτε να το κουβαλάτε άνετα μαζί ωστόσο θα προτείναμε να προμηθευτείτε και μία μικρή θήκη έτσι ώστε να μην γρατσουνίστει το πλαστικό κέλυφος.

Επίσημη ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη οπότε με την πρώτη ευκαιρία όταν το προμηθευτούμε θα τρέξουμε αμέσως ένα review στο Laptopblog.gr

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος Reply

    Πού θα βρώ καμία καλή τιμή για να αγοράσω το yoga 700 ή το Yoga 900 ;

  2. Πολύ όρφη και γρήγορη συσκεύη. Το αγόρασα!

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It