Lenovo IdeaPad Y700-15ISK

Βαθμολογία :

Καλύτερο Laptop 4.5/5
4.5/5

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Το Lenovo IdeaPad Y700-15ISK είναι ένα εντυπωσιακό laptop, προορισμένο κυρίως για gamers αλλά αξίζει της προσοχής και όσων ζητούν ικανοποιητική απόδοση για πολυμεσικές εφαρμογές. Κάνει χρήση του Intel Core i7 6700HQ επεξεργαστή, 8GB μνήμης RAM και διαθλτεί ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 960M. Η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι 1TB HDD, ενώ η οθόνη του είναι 15.6″ με Full HD ανάλυση.

Χρωματισμοί

Το Lenovo IdeaPad Y700-15ISK παρουσιάζεται σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, γεγονός που τονίζει την αγριάδα και την ισχύ της προσέγγισης της Lenovo στην κατηγορία των gaming laptops.

Αντοχή στον Χρόνο

Το περίβλημα του Lenovo IdeaPad Y700-15ISK είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, ενώ η ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει αντοχή στον χρόνο. Τα προϊόντα της Lenovo έχουν αποδειχθεί ότι διαρκούν, και ο Y700-15ISK δεν αποτελεί εξαίρεση.

Αυτονομία Μπαταρίας

Η αυτονομία της μπαταρίας του Lenovo IdeaPad Y700-15ISK κυμαίνεται γύρω στις 4-5 ώρες, ανάλογα με την χρήση. Αν και μπορεί να μην είναι κορυφαία στην κατηγορία, είναι αρκετά επαρκής για ένα gaming laptop.

Εκτιμήσεις Χρηστών

Τα reviews των χρηστών επικροτούν την απόδοση του Y700-15ISK, το εντυπωσιακό του σχεδιασμό και τη γενική του δυνατότητα στα παιχνίδια. Κάποιοι μπορεί να αναφέρουν ότι η αυτονομία της μπαταρίας δεν είναι ιδανική, όμως αυτό είναι φυσιολογικό για τα gaming laptops, που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Γιατί αξίζει την Αγορά;

Το Lenovo IdeaPad Y700-15ISK αξίζει την αγορά του καθώς είναι ικανό για να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε παιχνιδιούλων απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα σας επιτρέπει να εκτελέσετε εργασίες πολυμέσων. Ο εντυπωσιακός και στιβαρός σχεδιασμός, η υψηλή απόδοση, και ο σαφής οπτικός και ηχητικός τομέας, το κάνουν μία εξαιρετική επιλογή.

Συμπέρασμα

Συνολικά, το Lenovo IdeaPad Y700-15ISK είναι ένα αξιόλογο gaming laptop που επιδεικνύει απίστευτη απόδοση, κομψό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής. Αν ψάχνετε για έναν συνολικά ικανοποιητικό φορητό υπολογιστή που καλύπτει όλες τις ανάγκες για πολυμέσα και παιχνίδια, το Lenovo IdeaPad Y700-15ISK είναι μια φανταστική επιλογή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *