Το LENOVO 120S-14IAP συνδυάζει τη στιλάτη σχεδίαση με την ανθεκτική κατασκευή.
Εκτός από το επανασχεδιασμένο σασί με τις λιτές αλλά μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, το Ideapad 120 διαθέτει μία επιπλέον προστατευτική επίστρωση για προστασία από το ξεφλούδισμα και θάμπωμα του χρώματος.

Δοκιμή του LENOVO 120S-14IAP

Πέρα από όμορφο είναι και ισχυρό όπως ο επεξεργαστής Intel με τα 4GB μνήμης RAM θα διαχειριστούν με άνεση όλα προγράμματά σου, ώστε να μην περιορίζεσαι στον τρόπο χρήσης.
Η οθόνη των 14’’ θα σου δώσει την ευκρίνεια και ζωντάνια που αναζητούσες από ένα laptop όπου σε συνδυασμό με την επίστρωση κατά των αντανακλάσεων, δεν θα ξαναχάσεις καμία λεπτομέρεια ξανά, από τις αγαπημένες σου ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νέες προσφορές.

Εξοπλισμένο με δίσκο SSD για υψηλές ταχύτητες σε οτιδήποτε κάνεις αλλά και μεγάλη αυτονομία 8 ωρών, ώστε να μην ανησυχείς ακόμη κι αν βρεθείς αρκετές ώρες μακριά από τη πρίζα.
Διαθέτει επίσης θύρα USB Type-C με την οποία θα μπορείς να φορτίσεις τις υπόλοιπες smart συσκευές σου όπως το smartphone, ακόμη κι όταν το laptop είναι απενεργοποιημένο.
Κι αν θέλεις ένα laptop για να εργαστείς σχεδόν άμεσα, η Lenovo με απόλυτο σεβασμό προς το χρήστη, έχει αφαιρέσει από την αρχή όλα τα επιπλέον προγράμματα που σου έκαναν τη ζωή δύσκολη και έπρεπε να απεγκαταστήσεις.
Μέσα από το Lenovo App Explorer και τα Windows 10, θα εγκαταστήσεις μόνο όσα πραγματικά χρειάζεσαι.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *