Σε αντίθεση με το πρώτο κύμα των εν λόγω συσκευών, που έρχονταν εξοπλισμένες με οθόνες των 11.6 και 12 ιντσών, το νέο προϊόν της HP φέρει οθόνη των 14 ιντσών. H ανάλυση της οθόνης παραμένει η ίδια 1920 x 1080 και αν και η εταιρεία ελπίζει ότι ο αυξημένος όγκος του μπορεί να διευκολύνει σε κάποιο βαθμό την χρήση του, έχει όμως και μειονεκτήματα.

Συγκεκριμένα είναι πιο ογκώδες από το αντίστοιχο μοντέλο της Samsung, 4 lb αντί των 2.5 lb. Η μεγαλύτερη οθόνη του σε συνδυασμό με την επιλογή της HP να χρησιμοποιήσει Intel x86 chip αντί AMD chip, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Να αναφερθεί ακόμη ότι το Pavilion 14 φέρει 16GB μνήμης RAM με ενσωματωμένα γραφικά. Διαθέτει έναν μικρό solid-state drive των 512GB. Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής προεκτείνεται και με ένα SD card slot. Τέλος η συνδεσιμότητά του περιλαμβάνει 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Ethernet, τρεις θύρες USB 3 και HDMI 2.0 και τις συνήθεις εξόδους ακουστικών/μικροφώνου.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *