Το HP 250 G6 είναι ένα εκπληκτικό laptop. Οταν δοκιμάσαμε αυτό το laptop μας άρεσαν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του αλλά και η προσγειωμένη τιμή του, στην Ελληνική αγορά και την εγχώρια.

Σε γενικές γραμμές το HP 250 G6 είναι ένα laptop που τα έχει όλα. Ανοίγωντας την συσκευή θα παρατηρήσετε την πολύ καλή ποιότητα του πλαστικού πλαισίου γύρω από το πληκτρολόγιο ενώ η αντιθαμβωτική οθόνη θα σας τραβήξει αμέσως το βλέμμα.

HP 250 G6 Δοκιμή

Η HP σε κάθε λάπτοπ μας υπενθυμίζει την βαρύτητα που δίνει σε κάθε νέα σειρά λάπτοπ που κατασκευάζει. Προγενεστερα με το HP 250 G5 και τώρα με το G6 που εξοπλίζεται με μια μεγάλη γκάμα επεξεργαστών και σκληρών δίσκων.

το HP 250 G6 που δοκιμάσαμε φορούσε τον επεξεργαστή Intel Core i5 7200 χρονισμένο στα 3.00 GHZ. Ο επεξεργαστής του και η μνήμη των 8 GB ram DDR4 που το εξοπλίζουν το κατατάσσουμε σε μια κατηγορία μεταξύ low και mid laptops. Χωρις αυτό να σημαίνει ότι το HP 250 δεν είναι ικανό να εκτελέσει οτιδήποτε και αν του ζητηθεί.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νεες προσφορές.

Ισως να υστερεί λίγο στα παιχνίδια διότι η κάρτα γραφικών του είναι η intel 620 με shared μνήμη. Αυτο το configuration σημαίνει ότι το βαρύ παιχνίδι θα πρέπει να ρυθμιστεί στα low low settings. Επίσεις η υψηλής ανάλυσης οθόνη του 1920×1080 μπορεί να παίξει ταινίες πολύ άνετα και χωρίς προβλήματα.

Το HP 250 G6 είναι εξοπλισμένο με SSD m2 σκληρό δίσκο η μπορεί να το βρείτε με sata δίσκο των 500 GB. διαθέτει ακόμα κάρτα δικτύου 10/100/1000 , bluetooth 4.2 και φυσικά wifi κάρτα 802.11a/b/g/n/ac. Η αυτονομία του G6 ξεπερνά τις 6 ώρες λόγο των υλικών της μπαταρίας του.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα υπέροχο λάπτοπ σε πολύ καλή τιμή , αξίζει η αγορά του για δυο λόγους. Λογο ποιότητας και χαμηλής τιμής και ο δεύτερος λόγος είναι ότι διαθέτει επεξεργαστή i5 και SSD m2 δίσκο.

Αυτο σημαίνει πρακτικά μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.

9 Απαντήσεις

  1. Το έχω αγοράσει εδω και δύο μηνες. Ειναι πολύ καλο στο internet, το office και τις ταινίες τις παιζει άψογα. Θα ηθελα καλύτερη καρτα γραφικών.

  2. Το έχω περίπου δυο μήνες. δεν έχω να παρατηρήσω κάτι. Η μπαταρία του μου βγάζει όλη την μέρα και είναι πολυ γρήγορο.
    Όποιος θέλει να το αγοράσει ας το πάρει δεν θα το μετανιώσει!!!!

  3. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *