Αυτο το laptop θα λέγαμε ότι είναι ιδανικό για τον μαθητή το σχολείο και τις απλές καθημερινές εργασίες. Η Asus κατασκεύασε το Asus VivoBook Max X541UA με γνώμονα την χαμηλή τιμή και τις μέτριες επιδόσεις, σχετικά με άλλα Laptops.

[review]

Το κέλυφος το Asus VivoBook Max X541UA είναι εξολοκλήρου από πλαστικό , βεβαια το φινίρισμα του είναι καταπληκτικό. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Σε σχέση με τα πλαστικά του μας εξέπληξε η οθόνη του που είναι καλυμμένη με ειδικό υλικό, ώστε να μην φαίνονται έντονα τα δακτυλικά. Το Asus VivoBook Max X541UA έρχεται με intel επεξεργαστή.

Τον Intel i5 7200U.. H Asus επέλεξε ένα module των 8 GB ram τύπου DDR4. Ως αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε ένα sata δίσκο 1000 GB στις 5700 στροφές.

το Asus VivoBook Max X541UA είναι ένα laptop γενικής χρήσης το οποίο μας κάλυψε αρκετά.

Η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή και αξίζει να το αγοράσετε διότι περιέχει ότι καλύτερο θα μπορούσε να φορά ως εξαρτήματα και σε σχέση με τα χρήματα που θα δαπανήσετε.

3 Απαντήσεις

  1. Καλό λαπτοπ, το βρήκα κάτω απο 300 ευρω στο eshop και το τσίμπισα. Φαινεται αρκετά καλό και μου άρεσε που έχει πολλές θύρες.

  2. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *