Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

κακά τα ψέματα οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών που έχουμε στην παρακάτω λίστα, προσφέρουν την ιδανική ποιότητα εικόνας. Τα παλαιότερα χρόνια την συναντούσαμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα τηλεοράσεων.

Στην σημερινή φρέσκια λίστα έχουμε συμπεριλάβει 5 μοντέλα τηλεοράσεων που τα είδα με και τα δοκιμάσαμε. Ταυτόχρονα τα συγκεκριμένα μοντέλα ξεκινούν από τα 600 ευρώ. Το βασικό κριτήριο είναι όλες να διαθέτουν θύρα HDMI 2.1 που είναι η νέα θύρα επικοινωνίας για τις νέες συσκευές όπως το Playstation και το xbox. Όλες τι παρακάτω τηλεοράσεις 50 ιντσών μπορείτε να τις παραγγείλετε και Online από τα καταστήματα που προτείνουμε.Επίσης διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και η μεταφορά στο σπίτι σας είναι δωρεάν.

Καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Η Samsung Neo QLED QE50QN90BA 50 είναι η τηλεόραση που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Η τηλεόραση των 50 ιντσών έρχεται με Qled panel αξεπέραστης ποιότητας Ultra HD 4K. Με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η τηλεόραση υποστηρίζει λειτουργίες Smart TV με λειτουργικό tizen και είναι ιδανική για gaming. Φυσικά διαθετει netflix, cosmote tv και άλλες εφαρμογες. Η τηλεόραση έρχεται με wifi , bluetooth, 4 HDMI, HDMI ARC και 2 θύρες USB 2.0

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Το LG QNED 50QNED826QB είναι η τηλεόραση κάτω των 900 ευρώ. Η τηλεόραση των 50 ιντσών έρχεται με Qned panel υψηλής ποιότητας Ultra HD 4K. Με ρυθμό ανανέωσης 100Hz. Η τηλεόραση υποστηρίζει λειτουργίες Smart TV με λειτουργικό webOS και είναι ιδανική για πολύωρη θέαση. Φυσικά διαθετει netflix, cosmote tv και άλλες εφαρμογες. Η τηλεόραση έρχεται με wifi , bluetooth, 4 HDMI, θύρες USB 2.0 και DVB-T2/T, DVB-C, DVB-S2/S αποκωδικοποιητή. 

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Η Sony Full Array LED XR50X90S 50 είναι η ιδανική τηλεόραση για όλες τις χρήσεις. Η τηλεόραση των 50 ιντσών έρχεται με Triluminos panel ποιότητας Ultra HD 4K. Με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η τηλεόραση υποστηρίζει λειτουργίες Smart TV με λειτουργικό Google tv και είναι ιδανική για να δείτε τις αγαπημένες σας σειρές. Φυσικά διαθετει netflix, cosmote tv και άλλες εφαρμογες. Η τηλεόραση έρχεται με wifi , bluetooth, 4 HDMI, HDMI ARC και 2 θύρες USB 2.0

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Η PHILIPS 50PUS8007/12 είναι η φθηνή επιλογή μας. Η τηλεόραση των 50 ιντσών έρχεται με LCD panel ποιότητας Ultra HD 4K. Με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η τηλεόραση υποστηρίζει λειτουργίες Smart TV με λειτουργικό Android και είναι ιδανική για να δείτε τα πάντα. Φυσικά διαθετει netflix, cosmote tv και άλλες εφαρμογες. Η τηλεόραση έρχεται με wifi , bluetooth, 4 HDMI και θύρες USB 2.0

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2023

Η Samsung QLED QE50Q80BA είναι η τηλεόραση που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Η τηλεόραση των 50 ιντσών έρχεται με Qled panel αξεπέραστης ποιότητας Ultra HD 4K. Με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η τηλεόραση υποστηρίζει λειτουργίες Smart TV με λειτουργικό tizen και είναι ιδανική για gaming. Φυσικά διαθετει netflix, cosmote tv και άλλες εφαρμογες. Η τηλεόραση έρχεται με wifi , bluetooth, 4 HDMI, HDMI ARC και 2 θύρες USB 2.0

Για ποιο λόγο να επιλέξεις τηλεόραση 50 ιντσών

Η επιλογή και η αγορά μιας τηλεόρασης 50 ιντσών μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα, η μεγάλη οθόνη παρέχει μια εμπειρία προβολής που είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από μια μικρότερη τηλεόραση.

Επιπλέον, μπορεί να είναι εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και για χρήση σε κοινόχρηστους χώρους όπως το καθιστικό η το σαλόνι. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούμε να τοποθετήσουμε μια τηλεόραση 50 ιντσών στην κρεβατοκάμαρα και μόνο αν είναι μεγάλο το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Επιπλέον, η τηλεόραση 50 ιντσών μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν να παρακολουθούν ταινίες, σειρές, αθλητικά γεγονότα και παιχνίδια στον υπολογιστή τους. Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν πλήρως την εμπειρία του προβολής, καθώς μπορούν να δουν λεπτομέρειες που δεν είναι εμφανείς σε μικρότερες οθόνες.

Επιπλέον, η μεγάλη οθόνη και η υψηλή ανάλυση μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι ο θεατής βρίσκεται στο κέντρο της δράσης, κάτι που κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη και εντυπωσιακή.

Ο τελευταίος λόγος είναι η μεγάλη επιφάνεια και η χορταστική εικόνα. Τις ταινίες που θα βλέπετε είναι σαν να είστε στον κινηματογράφο. Σημειώστε ότι πρέπει να διαθέτετε και τον ανάλογο χώρο και
η μικρότερη απόστασης θέασης κάλο θα ήταν να είναι πάνω από 3 μέτρα.

Τα νέα panel είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος απόκτησης τους δηλαδή οι τηλεοράσεις με τα πάνελ τύπου QLed για τις samsung και NanoCell για τις LG.

Πως να επιλέξεις την καλύτερη τηλεόραση 50 ιντσών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναλογιστείς είναι η απόσταση. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις μεγάλη, ιδανική απόσταση από την τηλεόραση σίγουρα θα την απολαύσεις.

Ωστόσο αν είσαι και τύπος Gaming τότε η αγορά 50αρας τηλεόρασης με θύρα HDMI 2.1 είναι μονόδρομος. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι είναι το πόσες θύρες HDMI διαθέτει .

Δηλαδή αν έχεις και σύστημα συναγερμού με κάμερες στο σπίτι σίγουρα η τηλεόραση που θα επιλέξεις πρέπει να έχει πάνω από 2 θύρες. Οι οποίες για την ώρα δεν χρειάζεται να είναι HDMI 2.1

Όταν αγοράζετε μια τηλεόραση 50 ιντσών, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας προκειμένου να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να εξετάσετε τον τύπο της οθόνης, όπως η τεχνολογία LED, OLED ή QLED. Κάθε τεχνολογία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, επομένως, πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, που επηρεάζει το πόσο ομαλή θα είναι η εμφάνιση των γρήγορων κινήσεων και των σκηνών δράσης. Συνήθως, οι τηλεοράσεις έχουν ρυθμό ανανέωσης 60 ή 120 Hz. Επίσης, θα πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο σύνδεσης, όπως HDMI ή DisplayPort, ανάλογα με τις συσκευές που θα συνδέσετε στην τηλεόραση.

4 Απαντήσεις

  1. Η Samsung Neo QLED QE50QN90BA είναι φοβερή. Την πήρα σε προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

  2. Η sony που είναι στο νούμερο 5 έχει φοβερό πάνελ παντός. Τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι σε άλλο επίπεδο. Θα την αγόραζα ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *