καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών για το 2022

κακά τα ψέματα οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών που έχουμε στην παρακάτω λίστα, προσφέρουν την ιδανική ποιότητα εικόνας. Τα παλαιότερα χρόνια την συναντούσαμε σε πολύ ακριβότερα μοντέλα τηλεοράσεων.
Στην σημερινή φρέσκια λίστα έχουμε συμπεριλάβει 5 μοντέλα τηλεοράσεων που τα είδα με και τα δοκιμάσαμε. Ταυτόχρονα τα συγκεκριμένα μοντέλα ξεκινούν από τα 600 ευρώ.
Το βασικό κριτήριο είναι όλες να διαθέτουν θύρα HDMI 2.1 που είναι η νέα θύρα επικοινωνίας για τις νέες συσκευές όπως το Playstation και το xbox.
Όλες τι παρακάτω τηλεοράσεις 50 ιντσών μπορείτε να τις παραγγείλετε και Online από τα καταστήματα που προτείνουμε.Επίσης διαθέτουν 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και η μεταφορά στο σπίτι σας είναι δωρεάν.

Καλύτερες τηλεοράσεις 50 ιντσών

Για ποιο λόγο να επιλέξεις τηλεόραση 50 ιντσών

Ο κύριος λόγος είναι η μεγάλη επιφάνεια και η χορταστική εικόνα. Τις ταινίες που θα βλέπετε είναι σαν να είστε στον κινηματογράφο. Σημειώστε ότι πρέπει να διαθέτετε και τον ανάλογο χώρο και
η μικρότερη απόστασης θέασης κάλο θα ήταν να είναι πάνω από 3 μέτρα. Τα νέα panel είναι ένας ακόμα σοβαρός λόγος απόκτησης τους δηλαδή οι τηλεοράσεις με τα πάνελ τύπου QLed για τις samsung και NanoCell για τις LG.

Πως να επιλέξεις την καλύτερη τηλεόραση 50 ιντσών

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναλογιστείς είναι η απόσταση. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν έχεις μεγάλη, ιδανική απόσταση από την τηλεόραση σίγουρα θα την απολαύσεις.

Ωστόσο αν είσαι και τύπος Gaming τότε η αγορά 50αρας τηλεόρασης με θύρα HDMI 2.1 είναι μονόδρομος. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι είναι το πόσες θύρες HDMI διαθέτει .

Δηλαδή αν έχεις και σύστημα συναγερμού με κάμερες στο σπίτι σίγουρα η τηλεόραση που θα επιλέξεις πρέπει να έχει πάνω από 2 θύρες. Οι οποίες για την ώρα δεν χρειάζεται να είναι HDMI 2.1

4 Απαντήσεις

  1. Η Samsung Neo QLED QE50QN90BA είναι φοβερή. Την πήρα σε προσφορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

  2. Η sony που είναι στο νούμερο 5 έχει φοβερό πάνελ παντός. Τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι σε άλλο επίπεδο. Θα την αγόραζα ξανά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *