Βαθμολογία: 5.0/5. Από 6 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανιστεί πολλά δημοσιεύματα για τις προβληματικές μπαταρίες στα iphone 8 και iphone 8 Plus.

Αν και οι πρώτες αναφορές μιλούσαν μόνο για τα iphone 8 plus τελικά το πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε μερικά iphone 8.

Πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα έχει ως εξής. Κατά την διάρκεια της φόρτισης φουσκώνει η μπαταρία του iphone 8 και αυτό συμβάλει στο να ανοίγει το πάνω καπάκι του κινητού. Δηλαδή το πλαίσιο της οθόνης.

Φωτό από το Iphone 8 που εμφανίστηκε το πρόβλημα με την μπαταρία προχτές.

Η Apple έχει ήδη ενημερώσει ότι κάνει έλεγχο στο πρόβλημα και δεν έχει απαντήσει τελικά στο πόσες συσκευές έχουν παρουσιάσει το πρόβλημα με την φουσκωμένη μπαταρία.

Δίαβασε τώρα:  Galaxy S II Plus είναι επιτέλους διαθέσιμο

Μέχρι στιγμής όμως οι αναφορές είναι ελάχιστες και δεν φαίνεται να υπάρχει μαζικό πρόβλημα.
Οι αναφορές στις σχετικές ξενόγλωσσες σελίδες τεχνολογίας αναφέρουν μόλις 7 με 8 περιπτώσεις. Σήμερα όμως αναφέρθηκε νέο πρόβλημα με iphone 8 plus στην κίνα.

Ο αγοραστής απόκτησε το νέο iphone 8 plus στις 4 Οκτωβρίου και σήμερα παρατήρησε ότι φούσκωσε η μπαταρία με αποτέλεσμα να ανοίξει το καπάκι, πλαισιο της οθόνης.

Η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το αποτέλεσμα των πωλήσεων από τις νέες συσκευές παρότι αυτές έχουν ξεκινήσεις στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οπότε δεν γνωρίζει κανείς πόσες έχουν πωληθεί ώστε να βγει ένα στατιστικό αποτέλεσμα για τις συσκευές που πιθανά έχουν φουσκωμένες μπαταρίες.

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It