Σου αρέσει να διασκεδάζεις με παιχνίδια, με ταινίες ή εργάζεσαι με απαιτητικά προγράμματα; Το λάπτοπ HP Pavillion Power 15-CB003NV είναι το laptop που θα σου εξασφαλίσει ομαλή και γρήγορη απόδοση.

Εξοπλίζεται με τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i7 7700HQ με τον οποίο θα απολαμβάνεις γρήγορη απόκριση σε οτιδήποτε κι αν κάνεις.

Σε συνδυασμό με τη μεγάλη μνήμη RAM 8GB DDR4, θα μπορείς να εργάζεσαι ταυτόχρονα σε δύο ή περισσότερες εφαρμογές, χωρίς καθυστερήσεις.

Αν από την άλλη τις ελεύθερές σου ώρες σου αρέσουν τα γρήγορα παιχνίδια δράσης, η αυτόνομη κάρτα γραφικών NVIDIA GTX 1050 4GB θα σου δώσει όλα τα frames που θα χρειαστούν ώστε να παίζεις χωρίς τα ενοχλητικά σπασίματα της εικόνας.
Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νεες προσφορές.

Όλα τα παραπάνω γίνονται εφικτά  στο HP Pavillion Power 15-CB003NV μέσα από την Full HD οθόνη των 15.6’’ η οποία προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα.

Διαθέτει τεχνολογία IPS ώστε να έχεις πεντακάθαρη εικόνα ακόμη και υπό γωνία ενώ καλύπτεται από αντιθαμβωτική επίστρωση για την εξάλειψη των ενοχλητικών θαμπάδων σε περιβάλλοντα με εντονότερο φωτισμό.

Ο σκληρός δίσκος 1TB θα σου εξασφαλίσει την αποθήκευση χιλιάδων multimedia αρχείων ενώ με τον τελευταίας γενιάς δέκτη Wi-Fi a/c θα έχεις σταθερότερες συνδέσεις αλλά και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *