Βαθμολογία: 5.0/5. Από 15 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...

Η υπηρεσία Google Places είναι διαθέσιμη και στο iPhone σαν εφαρμογή δίνοντας το στίγμα μας στα σημεία που βρισκόμαστε.


Το Google Places ήταν αρχικά μία υπηρεσία της Google για όσους θέλουν να καταχωρήσουν την επιχείρησή τους ώστε να εμφανιστεί στο Google Maps και να γίνει ένα σημείο ενδιαφέροντος ώστε να μπορεί να βρεθεί ευκολότερα.

Με το Google Places with Hotpot όμως, μπορούμε να περιηγηθούμε εμείς στους χάρτες και να δηλώνουμε που βρισκόμαστε, τι κάνουμε εκεί και να ανεβάσουμε φωτογραφίες ή να σχολιάσουμε.

Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και στους χρήστες του iPhone μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής του Google Places που μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν από το App Store.
Αρχικά μας θύμισε το Foursquare, αλλά το Google Places μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με το Google Maps (στο Android είναι ενσωματωμένες οι υπηρεσίες από το Android 1.6 και νεώτερο) ή να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα GPS application ώστε να μας κατευθύνει στα σημεία ενδιαφέροντος.

Δίαβασε τώρα:  Android εφαρμογές για να μείνετε fit και υγιείς


Έτσι λοιπόν τα σημεία ενδιαφέροντος αυτά είναι κατηγοριοποιημένα σε Restaurants, Cofee, Bars, ATMs, Gas Stations, Hotels, Attractions, Pizza, Post Office , περιμένοντας να αξιολογήσουμε, σχολιάσουμε και να ανεβάσουμε φωτογραφίες ώστε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ή όποιον άλλο βρεθεί σε αυτά ώστε να γνωρίζει τι να προσέξει.

Τέλος πολλές επιχειρήσεις και στην Ελλάδα είναι ήδη καταχωρημένες στην υπηρεσία.

1 Comment

  1. Ναι ήρθε, έκανα εγκατάσταση και λειτουργεί αργά. Χάλι μαυρο.

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It