Ένα laptop σχεδιασμένο για καθημερινή, απαιτητική χρήση, το Dell Inspiron 3567 διαθέτει κορυφαία υποσυστήματα, προσφέροντάς σου την ισχύ που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στην κάθε σου ημέρα.

Με έναν Core i7 επεξεργαστή, 8 GB RAM, δίσκο SSD και αυτόνομη κάρτα γραφικών, είναι σε θέση να σε καλύψει απόλυτα, είτε το προορίζεις για προσωπική, είτε για επαγγελματική χρήση.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες .

Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νεες προσφορές.

Η στιβαρή του κατασκευή εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ τα Windows 10 Home προσφέρουν ένα γνώριμο περιβάλλον με το οποίο ο μέσος χρήστης δεν πρόκειται να χρειαστεί εξοικείωση.

Με Full HD οθόνη για μια… ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας αλλά και για να απολαμβάνεις ταινίες και σειρές στα 1080p, θα γίνει η καλύτερη παρέα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *