Το DELL Inspiron 3567 είναι το κατάλληλο laptop για όλες τις καθημερινές σου εργασίες ή τη διασκέδασή σου χάρη σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που έρχεται εξοπλισμένοι.

Το όμορφο laptop της Dell κατασκευάστηκε για να είναι φορητό, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με συνεργάτες, συμφοιτητές με φίλους ή την οικογένεια σου ενώ ταυτόχρονα να παραμένεις το ίδιο παραγωγικός.

DELL Inspiron 3567 δοκιμή και παρουσίαση

Χάρη στην οθόνη Truelife των 15,6” ανάλυσης Full HD μπορείς να περιμένεις πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης, ωραία χρώματα και επαρκή φωτεινότητα, ώστε η πλοήγηση στο Internet, η αναπαραγωγή video και η εργασία με εφαρμογές γραφείου να αποτελούν μία ευχάριστη εμπειρία.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νέες προσφορές.

Σε αυτό βοηθούν τόσο το λειτουργικό σύστημα Windows 10, η υψηλή απόδοση του επεξεργαστή 7ης γενιάς της Intel Core i5-7200U αλλά και η τελευταίας γενιάς μνήμη RAM 8GB DDR4.
Διαθέτει σκληρό δίσκο 1TB έτοιμος να φιλοξενήσει χιλιάδες multimedia αρχεία όπως επίσης και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις ενώ ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας κάρτα δικτύου Wi-Fi a/c, για την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα.
Μεταξύ των παραπάνω, σημαντική η προσθήκη της αυτόνομης κάρτας γραφικών AMD Radeon R5 για 3D παιχνίδια αλλά και οι θύρες USB 3.0 και HDMI για γρήγορη μεταφορά αρχείων και εικόνας προς εξωτερικό monitor ή τηλεόραση.[

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *