Το Dell Inspiron 15 3552 είναι το κατάλληλο laptop για όλες τις καθημερινές σου εργασίες ή τη διασκέδασή σου χάρη σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες που έρχεται εξοπλισμένο.

Το όμορφο laptop της Dell κατασκευάστηκε για να είναι φορητό, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με συνεργάτες, συμφοιτητές με φίλους ή την οικογένεια σου ενώ ταυτόχρονα να παραμένεις το ίδιο παραγωγικός.

Χάρη στην οθόνη Truelife των 15,6” μπορείς να περιμένεις πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης, ωραία χρώματα και επαρκή φωτεινότητα, ώστε η πλοήγηση στο Internet, η αναπαραγωγή video και η εργασία με εφαρμογές γραφείου να αποτελούν μία ευχάριστη εμπειρία.

Σε αυτό βοηθούν τόσο το λειτουργικό σύστημα Windows 10, η υψηλή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή της Intel Celeron N3060 αλλά και η μνήμη RAM 4GB DDR3.

Διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB έτοιμος να φιλοξενήσει χιλιάδες multimedia αρχεία όπως επίσης και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις.

Μεταξύ των παραπάνω, σημαντική η προσθήκη των USB 3.0 και HDMI για γρήγορη μεταφορά αρχείων και εικόνας προς εξωτερικό monitor ή τηλεόραση.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *