Το laptop ASUS VivoBook Max X541NA-DM139T θα γίνει το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εργασία σου αλλά και το απόλυτο κέντρο διασκέδασης για τον ελεύθερό σου χρόνο.

Σχεδιασμένο να ξεχωρίζει, το στιλάτο laptop της ASUS είναι μόλις 2.0kg για να το μεταφέρεις με ευκολία ενώ είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά.

Ενσωματώνει Full HD οθόνη 15.6’’ η οποία θα σου προσφέρει πεντακάθαρη και ευκρινής εικόνα, ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού, χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 200nits.

Σχεδιασμένη επίσης να προστατεύει και τα μάτια σου, ώστε να χρησιμοποιείς το laptop περισσότερες ώρες.

Με τη λειτουργία Eye Care μειώνει τις εκπομπές του μπλε φωτός, υπεύθυνο για την έντονη κούραση των ματιών, έως και 33% σε σύγκριση με άλλες συμβατικές οθόνες.

Εντυπωσιακός εξίσου είναι και ο ήχος, με συνολική ένταση 3 Watt αλλά και τεχνολογίες SonicMaster και ICEpower.

Η επεξεργαστική ισχύς προέρχεται από τον Intel Celeron N3350 αλλά και τα 4GB DDR3 μνήμης RAM ενώ με τον SSD δίσκο 120GB θα απολαμβάνεις τεράστιες ταχύτητες μεταφοράς αρχείων αλλά και μειωμένους χρόνους φόρτωσης.

Στο laptop της ASUS θα βρεις όλες τις θύρες που θα χρειαστείς για να συνδέσεις τις περιφερειακές σου συσκευές όπως επίσης και USB 3.0 Type C. Μεγάλο πληκτρολόγιο για άνετη συγγραφή κειμένων, άνετο touchpad αλλά και μπαταρία SuperBatt με έως 3 φορές περισσότερους κύκλους φόρτισης, σε σύγκριση με συμβατικές μπαταρίες.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *