ASUS Gaming FX550IK-DM018T 15.6" AMD fx-9830P 8Gb 128GB

Βαθμολογία :

Καλύτερο Laptop 4.5/5
4.5/5

Το ASUS Gaming FX550IK-DM018T θα σε εντυπωσιάσει με τις εκρηκτικές του επιδόσεις είτε όταν παίζεις παιχνίδια ή εργάζεσαι σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα.

Στο εσωτερικό κρύβει τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD FX-9830P αλλά και 8GB μνήμης RAM τελευταίας γενιάς DDR4 για να μην σε καθυστερεί τίποτα.

Με τον SSD θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να εκτελέσεις οποιαδήποτε εργασία ή ακόμη και να εκκινήσεις τον υπολογιστή.

Χάρη στην αυτόνομη κάρτα γραφικών AMD RX 560 4GB θα παίξεις σε HD αναλύσεις όλα τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια ενώ η Full HD οθόνη των 15.6’’ θα σου προσφέρει αμέτρητες ώρες gaming και παρακολούθησης ταινιών.

Το laptop της Asus διαθέτει εξίσου εντυπωσιακό πληκτρολόγιο αλλά και μικρόφωνο που μπορεί και φιλτράρει τους εξωτερικούς θορύβους ώστε να συνομιλείς με τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας, πεντακάθαρα.

Εξοπλισμένο επίσης με δεύτερο σκληρό δίσκο HDD 1TB για αποθήκευση χιλιάδων αρχείων, ήχο με την τεχνολογία Sonic Master για ταινίες, μουσική ή παιχνίδια αλλά και τελευταίας γενιάς Wi-Fi a/c, τόσο για μεγαλύτερη εμβέλεια αλλά και υψηλότερες ταχύτητες.

ASUS Gaming FX550IK-DM018T

Το Asus, γνωστός παγκοσμίως για την κατασκευή ποιοτικών και αξιόπιστων υπολογιστών, παρουσιάζει το νέο μοντέλο ASUS Gaming FX550IK-DM018T, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις των χρηστών σε επεξεργαστική ισχύ και σχεδιαστική αισθητική. Ας αναλύσουμε λοιπόν τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας “μηχανής”.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Επεξεργαστής: Στην καρδιά του FX550IK-DM018T βρίσκεται ο επεξεργαστής AMD Ryzen, που προσφέρει ισχυρές επιδόσεις για multitasking και απαιτητικές εφαρμογές. Σε συνδυασμό με τη RAM μνήμη του, η οποία φτάνει τα 8GB, αυτός ο υπολογιστής είναι ικανός να διαχειριστεί μεγάλο φορτίο εργασίας χωρίς καθυστερήσεις.

Αποθηκευτικός Χώρος & Χρώμα: Ο δίσκος του FX550IK-DM018T είναι [εισάγετε τον τύπο και τον όγκο του δίσκου, 512GB, εγγυώμενος γρήγορη εκκίνηση και ανταπόκριση στις εφαρμογές, ενώ παράλληλα προσφέρει επαρκή χώρο για αποθήκευση. Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό, το FX550IK-DM018T είναι διαθέσιμο στο χρώμα ματ μαύρο, προσδίδοντας μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση στον υπολογιστή.

Συνδέσεις & Θύρες: Αν πρόκειται για συνδεσιμότητα, το FX550IK-DM018T δεν απογοητεύει. Διαθέτει  2 x USB 3.0, 1 x USB-C, HDMI, Ethernet, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές για σύνδεση περιφερειακών συσκευών.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *