Το νέο και όμορφο σχεδιαστικά Acer aspire ES1-572 ήρθε και κλέβει τις εντυπώσεις με την προνομιακή τιμή του στην Ελληνική αγορά. Το Acer aspire ES1-572 της παρουσίασης και δοκιμή μας έρχεται με επεξεργαστή intel core i3 και 4 GB.

Είναι ικανό να υλοποιήσει αρκετές από τις καθημερινές μας εργασίες όπως το σερφάρισμα στο ιντερνετ, την χρήση του office και φυσικά να παίξει παιχνίδια. Τα παιχνίδια σε low mode settings διότι ο i3 δεν είναι ικανός για περισσότερα όμως η κάρτα γραφικών του μπορεί να υποστηρίξει γενικά το σύνολο.

Το Acer aspire ES1-572 της δοκιμής ήρθε με σκληρό δίσκο 1TB που είναι υπέρ αρκετός για να αποθηκεύσετε ότι θέλετε. Μας άρεσε ιδιαίτερα η αυτονομία του laptop και η υπέροχη 1080p οθόνη του.

3 Απαντήσεις

  1. Το έχω αγοράσει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ειναι λάπτοπ μεσαίας κατηγορίας αλλά θα ήθελα να ήταν λίγο πιο γρήγορο. Κατα τα άλλα θα το αγόραζα ξανά.

  2. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *