Βαθμολογία: 5.0/5. Από 7 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Σε λίγο καιρό οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να απολαύσουν μια νέα λειτουργία με την οποία θα μπορούμε να ρυθμίσουμε την κατανάλωση της μπαταρίας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κερδίσουμε περισσότερη αυτονομία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση της Microsoft στο τελευταίο update του λειτουργικού συστήματος παρουσίασε  ένα νέο feature  με το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να επιλέξει καλύτερα την χρήση της μπαταρίας.

Την νέα λειτουργία θα μπορέσετε να την βρείτε στα επόμενα update των Windows 10. Με ένα κλικ πάνω στο εικονίδιο της μπαταρίας θα μπορεί άμεσα ο χρήστης να ρυθμίζει την διαχείριση της μπαταρίας ενώ θα εμφανίζεται συγκριτικά το ποσοστό της μπαταρίας ανάλογα με με αυτό που έχετε επιλέξει.

Για παράδειγμα θα μπορεί να εμφανίζεται η σύγκριση μεταξύ δύο επιλογών. Κατόπιν της ενημέρωσης από την  Microsoft αυτή η λειτουργία αναμένεται να εμφανιστεί στο λειτουργικό σύστημα μετά το update του Απριλίου 2017.

Δίαβασε τώρα:  Apple και Asus κατασκευάζουν τα πλέον αξιόπιστα συστήματα

Σε γενικές γραμμές μετά το κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας θα εμφανίζεται ο slider και με αυτόν θα μπορεί να γίνει ρύθμιση στην κατανάλωση της μπαταρίας.

Η ρύθμιση θα αφορά την καλύτερη διαχείριση της ενέργειας έως την καλύτερη δυνατή ταχύτητα του laptop. Δηλαδή, όσο πιο κοντά είναι ο slider προς το “best performance” τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργεί το laptop αλλά η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι μικρότερη.

Για αυτήν την λειτουργία η microsoft υπόσχεται αυξηση έως και 1 1/2 περισσότερη ώρα στην αυτονομία του laptop.

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It