Τα Windows 10 και η αυτονομία της μπαταρίας

Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

Σε λίγο καιρό οι χρήστες των Windows 10 θα μπορούν να απολαύσουν μια νέα λειτουργία με την οποία θα μπορούμε να ρυθμίσουμε την κατανάλωση της μπαταρίας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κερδίσουμε περισσότερη αυτονομία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση της Microsoft στο τελευταίο update του λειτουργικού συστήματος παρουσίασε  ένα νέο feature  με το οποίο θα μπορεί ο χρήστης να επιλέξει καλύτερα την χρήση της μπαταρίας.

Την νέα λειτουργία θα μπορέσετε να την βρείτε στα επόμενα update των Windows 10. Με ένα κλικ πάνω στο εικονίδιο της μπαταρίας θα μπορεί άμεσα ο χρήστης να ρυθμίζει την διαχείριση της μπαταρίας ενώ θα εμφανίζεται συγκριτικά το ποσοστό της μπαταρίας ανάλογα με με αυτό που έχετε επιλέξει.

Δίαβασε:  LENOVO 120S-14IAP Intel Celeron N3350 / 4GB / 128GB SSD / Full -HD

Για παράδειγμα θα μπορεί να εμφανίζεται η σύγκριση μεταξύ δύο επιλογών. Κατόπιν της ενημέρωσης από την  Microsoft αυτή η λειτουργία αναμένεται να εμφανιστεί στο λειτουργικό σύστημα μετά το update του Απριλίου 2017.

Σε γενικές γραμμές μετά το κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας θα εμφανίζεται ο slider και με αυτόν θα μπορεί να γίνει ρύθμιση στην κατανάλωση της μπαταρίας. Η ρύθμιση θα αφορά την καλύτερη διαχείριση της ενέργειας έως την καλύτερη δυνατή ταχύτητα του laptop. Δηλαδή, όσο πιο κοντά είναι ο slider προς το «best performance» τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργεί το laptop αλλά η διάρκεια της μπαταρίας θα είναι μικρότερη. Για αυτήν την λειτουργία η microsoft υπόσχεται αυξηση έως και 1 1/2 περισσότερη ώρα στην αυτονομία του laptop.

Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

Βαθμολογίστε το προϊόν

Πες μας την αποψη σου

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

LaptopBlog
Εγγραφή νέου χρήστη
Επαναφορά κωδικού
Σύγκριση συσκευών
  • Laptops (0)
  • Tablets (0)
  • Smartphones (0)
Συγκριση
0