Παρουσιαση του Toshiba Portege R600

Παρουσιαση του Toshiba Portege R600

Η κατηγορία των Thin n Light Business φορητών υπολογιστών, της οποίας ο καλύτερος εκπρόσωπος αυτή τη στιγμή, είναι το Toshiba Portégé R600, έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρό ανταγωνισμό που προέρχεται από τα ακόμα μικρότερα σε μέγεθος αλλά και πολύ φθηνότερα σε τιμή netbooks.

Γιατί κάποιος θα επιλέξει το Toshiba Portégé R600;
Στην πράξη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Την πρώτη φορά που θα δείτε το νέο Toshiba Portégé R600 θα σας κάνει εντύπωση η σχεδιαστική ομοιότητα του με το Portégé R500, το οποίο αντικαθιστά.

Και εδώ έχουμε την 12,1″ οθόνη, το ενσωματωμένο DVD recorder, το άνετο πληκτρολόγιο αλλά και τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αν προσπαθήσετε να το σηκώσετε πολύ πιθανό να θεωρήσετε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα και ότι σας έχει δώσει κάποιο διαφημιστικό (μη λειτουργικό) μοντέλο καθώς το βάρος του, ανάλογα και με τη σύνθεση, μπορεί να είναι μόλις 779gr.

Η Toshiba φαίνεται να ξεπέρασε και πάλι τον ευατό της παρουσιάζοντας το ελαφρύτερο, πλήρως λειτουργικό, notebook της αγοράς.

Αν έχετε κάνει επαγγελματικά ταξίδια είμαστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσετε. Το δεύτερο εξίσου σημαντικό στοιχείο το οποίο θα σας οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα στην αγορά του είναι η αυτονομία του η οποία, ανάλογα και με τη χρήση, μπορεί να φτάσει και στις 8 ώρες.


Αν λοιπόν ως επαγγελματικά notebook θεωρήσουμε αυτά που είναι μικρά σε διαστάσεις αλλά άνετα στη χρήση, που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα λόγω του μικρού τους βάρους και τέλος αυτά που σας επιτρέπουν να εργαστείτε πραγματικά αυτόνομα χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης κάθε τόσο, το Toshiba Portégé R600 είναι το καλύτερο επαγγελματικό notebook της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *