Ό χρήστης Underover έχεί σπασμένο μια από τις USB θύρες στο laptop του. Είναι από τις πιο κλασικές βλάβες σε ένα λάπτοπ. Ορίστε το μύνημα που μας έστειλε :

«Στο toshiba portege r500 μου χάλασε το usb , δηλαδή το βρήκα σπασμένο. Η θύρα φαίνεται στραβωμένη και όσο να προσπαθώ να βάλω κάποιο καλώδια δεν μπαίνει από την μία μεριά και ούτε από την άλλη. Πώς μπορώ να το φτιάξω;»

Αν το μέταλλο της θύρας usb είναι στραβωμένο δεν χρειάζεται να το πας για επισκευή. Συνήθως αυτά τα μέταλλα στραβώνουν αν χτυπηθεί η υποδοχή ενώ έχει μια συσκευή συνδεμένη.

Για να λυθεί εύκολα το πρόβλημα τότε θα πρέπει να πάρεις μικρή πένσα με στενή άκρη και να προσπαθήσεις να ισιώσεις το μέταλλό που περιβάλει την θύρα.

Δώσε προσοχή και μην ακουμπήσεις τα εσωτερικά μέρη της θύρας. Για να έχεις το κεφάλι σου υσιχο αποσύνδεσε την μπαταρία και τον φορτιστή πριν προβείς στην επισκευή.
Αν θέλεις και εσύ να μας ρωτήσεις για πρόβλημα στο laptop, το tablet ή το κινητό σου τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα και εμείς θα σου απαντήσουμε δωρεάν.

Μοίρασε το άρθρο

Απαντήστε

Please enter your comment!
Σημειώστε το όνομα σας

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.