Ο χρήστης με το ψευδώνυμο «Ανά» ενώ έχει φορτίσει σωστά το Samsung Galaxy 5 δεν ανάβει, παράλληλα όταν καλούνε στο νούμερο της gsm κάρτας, τότε δεν ανάβει η οθόνη.

Παρακάτω θα διαβάσετε το μυνημα που μας έστειλε:

«Δεν ανοίγει το tablet samsung galaxy 5 αλλά είναι φορτισμένο. Επίσης δεν ανοίγει όταν περνούμε τηλέφωνο. Χτυπάει αλλά δεν ανάβει η οθόνη«

Αυτό το πρόβλημα συνήθως εμφανίζεται στα android tablet και smartphones λόγο προβλήματος στον proximity sensor.

Ουσιαστικά δεν μπορεί να καταλάβει σε ποια κατάσταση είναι το tablet, αν είναι σε οριζόντια θέση η κάθετη. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει το πρόβλημα ακόμα και σε κατάσταση κλήσεων.

Όταν δηλαδή πλησιάζεις την συσκευή κοντά στο αυτί σου λογικά η οθόνη θα γίνεται μαύρη.
Η βλάβη που παρουσιάζεται στον proximity sensor είναι hardware βλάβη ή λόγο κάποιου bug στο software.
Αν ο sensor στο samsung galaxy έχει hardware βλάβη τότε θα πρέπει να επισκεφτείς στο επίσημο service της αντιπροσωπείας για να το επισκευάσουν.
Αν όμως ο sensor παρουσιάζει βλάβη λόγο software τότε δοκίμασε τους 3 παρακάτω τρόπους :

Δίαβασε τώρα:  samsung galaxy tab E δεν ανάβει και δεν φορτίζει

1. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το «smart stay», που βρίσκεται στο Settings > Display. Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί την οθόνη όσο η συσκευή είναι κάθετη.

2. Απενεργοποίησε την επιλογή «Auto screen Off During Calls«, κάνε κλικ στο Phone app> Menu Button> Call settings.

3. Κάνε ένα backup της συσκευής σου και δοκίμασε ένα Factory format. Απενεργοποίησε την συσκευή. Πάτα ταυτόχρονα το Power, volume up και Home για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά θα εμφανιστεί ένα menu , εκεί με τα volume up/down επέλεξε το format και με το πλήκτρο power ενεργοποιείς την επιλογή.

Αν θέλεις και εσύ να μας ρωτήσεις για πρόβλημα στο laptop, το tablet ή το κινητό σου τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα και εμείς θα σου απαντήσουμε δωρεάν.

Βαθμολογία: 5.0/5. Από 3 ψήφους.
Παρακαλώ περιμένετε...

Write A Comment

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

Pin It