Στο laptop δεν ανοίγουν οι εφαρμογές

2.03K ΕμφανίσειςΠροβλήματα με Laptop
1
0 Σχόλια

Καλημέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με ένα υπολογιστή pepper με windows XP. Δεν μου ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το Revo Uninstaller. Σας ευχαριστώ πολύ

Εμφάνιση ερώτησης
0

Το Pepper laptop είναι barebone laptop της εταιρίας Aopen και σε γενικές γραμμές έχουν αποδειχτεί καλά laptops σε σχέση απόδοσης / τιμής.

Για να αποκλείσουμε πρόβλημα με το hardware θα πρέπει να δεις, όταν δεν ανοίγουν οι εφαρμογές, αν ο επεξεργαστής δουλεύει σε full ισχύ και αν η μνήμη είναι γεμάτη .

Για να το δεις αυτό στο laptop, με windows xp, θα πρέπει να πατήσεις τα πλήκτρα alt+control+del και να δεις το tab με τις διεργασίες.

Καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο αν ο σκληρός δίσκος έχει χώρο.

Αν οι τιμές του επεξεργαστή πλησιάζουν και ξεπερνούν το 95% τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να δεις ποιες εφαρμογές λειτουργούν με την εκκίνηση των windows xp και να τις αποτρέψεις να ξεκινούν κατά το boot.

Συνήθως όταν είναι αυξημένα τα ποσοστά του επεξεργαστή και της μνήμης, στα windows xp δεν μπορούν να ξεκινήσουν να λειτουργούν οι εφαρμογές.

Καλό θα ήταν να τρέξεις και ένα πρόγραμμα όπως το malwarebytes και να κάνεις ένα scan για virus.

Αν εντοπίσει το πρόγραμμα κακόβουλα αρχεία, τότε αφαίρεσε τα, μέσω του malwarebytes και δοκίμασε μια επανεκκίνηση στο λειτουργικό.

Αν με κανένα από τους παραπάνω τρόπους δεν υπάρξει βελτίωση και συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι εφαρμογές όπως το Revo. Τότε πάρε ένα backup και δοκίμασε να κάνεις μια νέα εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.

Απάντησε στην ερώτηση
Pin It