Πρόβλημα με Bitmore tab745

1.78K ΕμφανίσειςΠροβλήματα με Tablet
0
0 Σχόλια

Έπεσε στα χέρια μου το τάμπλετ του τίτλου, για το οποίο δε μπορώ να βρω ιδιαίτερες πληροφορίες, εκτός από τις σελίδες που το πουλούν.
– Αρχικά, επειδή δεν έχω καν το usb καλώδιο, γνωρίζει κάποιος τι καλώδιο χρειάζεται? Του έχω βάλει προς το παρόν το καλώδιο από άλλη συσκευή android(ideos X5) και συνδέεται κανονικά. Μήπως όμως το δικό του καλώδιο έχει κάτι διαφορετικό? Γιατί βλέπω στις προδιαγραφές του το “Κανονική θύρα USB ( με καλώδιο USB OTG)”. Eπίσης τι ακριβώς κάνει το OTG?
– Όσον αφορά τη recovery mode, δεν έχει καθόλου? Προσπάθησα να κάνω επανεκκίνηση μέσω του adb reboot recovery(η συσκευή είναι είδη ρουταρισμένη), αλλά κάνει επανεκκίνηση στο λειτουργικό ξανά.
– Που μπορώ να βρω updates ή custom roms. Απ’ ότι έχω καταλάβει αυτά τα ταμπλετς είναι στην ουσία κινέζικα μοντέλα. Γνωρίζει κανείς πιο αντίστοιχο κινέζικο μοντέλο είναι και ποιας εταιρίας?
– Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αναδιαμόρφωση των διαμερισμάτων της συσκευής έτσι ώστε να μεγαλώσει ο χώρος για το διαμέρισμα /data όπου εγκαθίστανται οι εφαρμογές με χρήση του χώρου που δεσμεύεται για το διαμέρισμα της εσωτερικής μνήμης sd?

Εμφάνιση ερώτησης
Pin It