Δημιουργία περιεχόμενου για το website εύκολα

Δημιουργία περιεχόμενου για το website εύκολα

Αν έχεις ένα website τότε θα έχεις συνειδητοποιήσει ότι αυτό που χρειάζεται είναι να έχει αρκετό περιεχόμενο. Το περιεχόμενο είναι πολλές σελίδες που θα πρέπει να δημιουργήσεις.

Η δημιουργία του περιεχομένου θα βοηθήσει το ίδιο το website να φαίνεται στις αναζητήσεις της google . Όσο περισσότερο περιεχόμενο έχεις, τόσες περισσότερες φορές θα εμφανιστεί η σελίδα ως αποτέλεσμα.

Σε όσα περισσότερα αποτελέσματα θα εμφανιστεί, τότε αυξάνεται η πιθανότητα για να λάβει, περισσότερα κλικ και αυτό συνεπάγεται με αύξηση επισκεπτών.

Το να γράφεις όμως κάθε μέρα κείμενο ή να γράψεις 2-3 κείμενα παραπάνω, κάθε μέρα, τότε μπορεί να βαρεθείς και ίσως να σε κουράσει. Ακόμα και αν λατρεύεις να πληκτρολογείς κείμενα και να δημιουργείς όλο και περισσότερο περιεχόμενο τότε μπορείς να αναζητήσεις και ένα μικρό διάλειμμα στον τρόπο που δημιουργείς το περιεχόμενο.

Σου τραβήξαμε το ενδιαφέρον, έτσι; Δες όμως και αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία ώστε και τα κείμενα μας να “γράφουμε” και το περιεχόμενο μας να χτίζουμε χρησιμοποιώντας μόνο που η φωνή μας.

Ναι υπάρχει τρόπος να μπορούμε να συντάξουμε κάποιο κείμενο χωρίς να ακουμπήσουμε καθόλου το πληκτρολόγιο και αυτή η τεχνολογία βασίζεται πάνω στο speech recognition .

Ουσιαστικά λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Θα χρειαστούμε έναν υπολογιστή, ένα μικρόφωνο και επίσης το Internet γιατί θα μπούμε σε ένα website που κάνει speech recognition στα Ελληνικά. Με ιδιαίτερα, δοκιμασμένη επιτυχία.

Δημιουργία περιεχόμενου για το website εύκολα

Το dictaction.io είναι το κατάλληλο. Είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση του και αυτό που κάνει είναι να μετατρέπει σε κείμενο, που μπορούμε να επεξεργαστούμε, την ομιλία. Δηλαδή οτιδήποτε και αν πούμε στο μικρόφωνο το dictacion.io θα το μετατρέψει σε κείμενο.

Για να μπορέσουμε λοιπόν να μετατρέψουμε την φωνή μας σε κείμενο, το πρώτο πράγμα που κάνουμε φυσικά είναι να συνδέσουμε το μικρόφωνο μας στον υπολογιστή μας.

Χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη υποδοχή αν έχουμε εξωτερικό μικρόφωνο. Ενώ αν έχουμε laptop ή άλλη φορητή συσκευή Windows, μπορούμε απλά να ενεργοποιήσουμε το μικρόφωνο στη συσκευή μας.

Μετά την σύνδεση του μικροφώνου ανοίγουμε στο browser πχ Chrome το dictation.io αμέσως θα εμφανιστεί μια πολύ απλή σελίδα.

Στο κέντρο της σελίδας εμφανίζεται κάτι σαν σημειωματάριο. Είναι το σημείο που θα εμφανίζεται το κείμενο που θα μεταφέρουμε από το μικρόφωνο μας. θα παρατηρήσεις ότι στην κάτω πλευρά υπάρχει το πλήκτρο start stop. ενώ στην κάτω δεξιά μεριά υπάρχει ένα mail δήλωσης εκεί λοιπόν επιλέγουμε την τα ελληνικά.

Δημιουργία περιεχόμενου για το website εύκολα
Σε αυτο το σημειο, επιλέγουμε την γλώσσα του κειμενου και παταμε το εικονιδιο του μικροφωνου.

Όταν κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του μικροφώνου οτιδήποτε κι αν λέμε στο μικρόφωνο μας θα δούμε ότι εμφανίζεται στο κείμενο. Ενώ όταν θέλουμε να παύσουμε την μετατροπή η την δημιουργία του κειμένου, απλά πατάμε το κόκκινο κουμπι stop.

Μάλιστα μπορείτε να κάνετε αρκετές δοκιμές χωρίς να προβληματίστηκε για και , αφού και δωρεάν είναι αλλά και είναι υπερβολικά εύκολο στη χρήση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *