LENOVO Tab M10 Plus Tablet 10.3 inch Full HD 64GB 4G

Βαθμολογία :

Καλύτερο Tablet 4.5/5
4.5/5
Είναι ένα κομψό αλλά ανθεκτικό tablet που θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλοι στην οικογένεια το οποίο διαθέτει μία αναλογία 80% της οθόνης. Ο επεξεργαστής Octa-core με ταχύτητα έως και 2,0 GHz δίνει στο Tab M10 HD (1η gen) τη δύναμη και την ταχύτητα για να διασκεδάσει η οικογένειά σας. Διαθέτει επίσης βελτιωμένο ήχο, χάρη στα διπλά ηχεία που συντονίζονται από το Dolby Atmos ® Η πίσω 5 MP κάμερα με auto-focus και η μπροστινή 2 MP κάμερα σας επιτρέπει να αποτυπώνετε κάθε οικογενειακή σας στιγμή με κρυστάλλινη ποιότητα

Το LENOVO Tab M10 Plus είναι ένα πολύ αξιόπιστο και προσιτό tablet που προσφέρει πολλές χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες του καθημερινού χρήστη. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις λεπτομέρειες του.

Το LENOVO Tab M10 Plus διαθέτει ένα 10,3 ιντσών IPS LCD οθόνη με ανάλυση 1920 x 1200 pixels, που προσφέρει ζωντανά χρώματα και καλή φωτεινότητα για ευχάριστη θέαση. Τροφοδοτείται από έναν MediaTek Helio P22T επεξεργαστή, ο οποίος είναι αρκετά αποδοτικός για τις καθημερινές εργασίες και την αναπαραγωγή πολυμέσων.

Ένα από τα ισχυρά σημεία του Tab M10 Plus είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, που αγγίζει τις 7.000 mAh. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tablet για πολλές ώρες πριν χρειαστεί να το φορτίσετε ξανά. Επιπλέον, διαθέτει γρήγορη φόρτιση, που σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε την μπαταρία γρήγορα όταν το χρειάζεστε.

Στον τομέα της αποθήκευσης, το LENOVO Tab M10 Plus προσφέρει διάφορες εκδόσεις με 2GB ή 4GB RAM και 32GB ή 64GB εσωτερική αποθήκευση. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο με κάρτα microSD έως 256GB.

Όσον αφορά το λογισμικό, το Tab M10 Plus τρέχει το Android 9 Pie, με το δικό του προσαρμοσμένο UI για μια ευκολότερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Υποστηρίζει επίσης διάφορες εφαρμογές και παιχνίδια από το Google Play Store.

Σε ό,τι αφορά τα reviews, πολλοί χρήστες έχουν επαινέσει το LENOVO Tab M10 Plus για την αξιόπιστη απόδοση του, τη μεγάλη μπαταρία και την ποιότητα της οθόνης. Επίσης, το καλό αναλογίας ποιότητας-τιμής του το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα οικονομικό tablet για καθημερινή χρήση.

Συνοψίζοντας, το LENOVO Tab M10 Plus είναι ένα προσιτό tablet που προσφέρει αξιοπρεπείς επιδόσεις και μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *