Στο laptop δεν ανοίγουν οι εφαρμογές

Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

Στο Laptop Pepper του χρήστη με το ψευδώνυμο «Antonis» δεν ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές, το λειτουργικό σύστημα που τρέχει είναι τα windows XP.

Αυτό είναι το μήνυμα που μας έστειλε :

«Καλημέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με ένα υπολογιστή pepper με windows XP. Δεν μου ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το Revo Uninstaller. Σας ευχαριστώ πολύ»

Το Pepper laptop είναι barebone laptop της εταιρίας Aopen και σε γενικές γραμμές έχουν αποδειχτεί καλά laptops σε σχέση απόδοσης / τιμής.

Για να αποκλείσουμε πρόβλημα με το hardware θα πρέπει να δεις, όταν δεν ανοίγουν οι εφαρμογές, αν ο επεξεργαστής δουλεύει σε full ισχύ και αν η μνήμη είναι γεμάτη .

Δίαβασε:  Laptop SATELLITE L500-126 σύνδεση με 2 οθόνες

Για να το δεις αυτό στο laptop, με windows xp, θα πρέπει να πατήσεις τα πλήκτρα alt+control+del και να δεις το tab με τις διεργασίες.

Καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο αν ο σκληρός δίσκος έχει χώρο.

Αν οι τιμές του επεξεργαστή πλησιάζουν και ξεπερνούν το 95% τότε θα πρέπει να προσπαθήσεις να δεις ποιες εφαρμογές λειτουργούν με την εκκίνηση των windows xp και να τις αποτρέψεις να ξεκινούν κατά το boot.

Συνήθως όταν είναι αυξημένα τα ποσοστά του επεξεργαστή και της μνήμης, στα windows xp δεν μπορούν να ξεκινήσουν να λειτουργούν οι εφαρμογές.

Καλό θα ήταν να τρέξεις και ένα πρόγραμμα όπως το malwarebytes και να κάνεις ένα scan για virus.

Δίαβασε:  Toshiba portege r500 σπασμένο usb

Αν εντοπίσει το πρόγραμμα κακόβουλα αρχεία, τότε αφαίρεσε τα, μέσω του malwarebytes και δοκίμασε μια επανεκκίνηση στο λειτουργικό.

Αν με κανένα από τους παραπάνω τρόπους δεν υπάρξει βελτίωση και συνεχίζουν να μην λειτουργούν οι εφαρμογές όπως το Revo. Τότε πάρε ένα backup και δοκίμασε να κάνεις μια νέα εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.

Αν θέλεις και εσύ να μας ρωτήσεις για πρόβλημα στο laptop, το tablet ή το κινητό σου τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την φόρμα και εμείς θα σου απαντήσουμε δωρεάν.

Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

Βαθμολογίστε το προϊόν

Πες μας την αποψη σου

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

LaptopBlog
Εγγραφή νέου χρήστη
Επαναφορά κωδικού
Σύγκριση συσκευών
  • Laptops (0)
  • Tablets (0)
  • Smartphones (0)
Συγκριση
0