HUAWEI Matebook D14 AMD Ryzen 5 14″ 8GB 512GB

Το HUAWEI MateBook 14 2020 AMD προσφέρει εξαιρετική απόδοση με ευρεία 2K οθόνη με αναλογία διαστάσεων 3: 2, τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen 4000H, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με ένα άγγιγμα και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

HUAWEI Matebook D14 AMD Ryzen 5 14" 8GB 512GB

Βαθμολογία :

Καλύτερο Laptop 4.5/5
4.5/5

Το HUAWEI Matebook D14 είναι ένα κομψό και συμπαγές Laptop, το οποίο θα σε εκπλήξει με το στυλ αλλά και τις επιδόσεις του. ‘Εχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι καθαρές γραμμές του, για να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό, ζυγίζει μόλις 1.38 κιλά και έχει πάχος 15.9 χιλιοστά, για να μπορείς να το έχεις μαζί σου όπου κι αν πηγαίνεις, χωρίς να σε κουράζει ή να σε προβληματίζει κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση του.

Ακόμη, η προηγμένη ασφάλεια και ευκολία του fingerprint power button θα σε εκπλήξει, απλά τοποθέτησε το δάχτυλό σου στο power button και το HUAWEI Matebook D14 θα ενεργοποιηθεί αμέσως.

Με αυτό τον τρόπο, δεν θα έχεις άγχος για την ασφάλεια του υπολογιστή σου καθώς θα είσαι ο μόνος που θα μπορείς να το ανοίξεις. Άκόμη, μέσω του ειδικού εξαερισμού που διαθέτει κατά της υπερθέρμανσης, μπορείς να βασιστείς πάνω του για μία καθημερινή και πολύωρη χρήση!

Οθόνη και ήχος πέρα από κάθε προσδοκία!

Βέβαια, το στοιχείο που θα σε κάνει να λατρέψεις το HUAWEI Matebook D14 είναι η Full HD οθόνη 14 ιντσών (ανάλυση 1920×1080), που σε συνδυασμό με τα στενά πλαίσια προσφέρει αναλογία οθόνης στο 84% για ακόμη μεγαλύτερη γωνία θέασης.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να παρακολουθήσεις με άνεση το περιεχόμενο της αρεσκείας σου, όπως για παράδειγμα να απολαύσεις μία ταινία ή το αγαπημένο σου videogame. H «ζωντανή» και γεμάτη ρεαλιστικά χρώματα εικόνα συνοδεύεται από το ανάλογης ποιότητας ακουστικό αποτέλεσμα, με τον πλούσιο και κρυστάλλινο ήχο να μετατρέπει το χώρο σου σε μία οικιακή κινηματογραφική αίθουσα!

Κι όλα αυτά με χαμηλή επιβλαβή μπλε ακτινοβολία (πιστοποίηση TÜV), για να ξεκουράσεις και να προστατέψεις τα πολύτιμα μάτια σου!

 

Δυνατές επιδόσεις!

Το HUAWEI Matebook D14 είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία, καθώς έχει την απαραίτητη ισχύ κι όχι μόνο! Καταρχάς, ενσωματώνει τον ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U και μνήμη RAM 8GB, ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει γρήγορη και απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον, διαθέτει κάρτα γραφικών Radeon Vega 8 Graphics για ν’ απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου videogames, ενώ διαθέτει και σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 512GB για ταχύτατη εκκίνηση και προσπέλαση των δεδομένων σου! Επιπλέον, έρχεται με προεγκατεστημένο το κορυφαίο λειτουργικό Windows 10 Home.

Για να διευκολύνει τη ζωή σου και να φέρει σε αυτήν ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Βέβαια, όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, για έως και 9.5 ώρες συνεχούς χρήσης, ενώ διαθέτει φορτιστή 65W USB Type-C για να προσεγγίζει το 46% μετά από μόλις 30 λεπτά φόρτισης. Τέλος, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση του Smartphone σου αλλά και ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, για απόλυτη ευελιξία.

 

Ευχρηστία χωρίς περιορισμούς!

Με μία απλή κίνηση το Smartphone σου και το HUAWEI Matebook D14 θα μετατραπούν σε μία σούπερ συσκευή ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet. Μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share (μόνο HUAWEI Smartphones με λογισμικό EMUI 10 ή μεγαλύτερο) σου δίνεται η δυνατότητα να συνδέεις με ένα άγγιγμα το Smartphone σου με το Laptop για να δουλεύεις σε ένα περιβάλλον.

Η οθόνη του Smartphone σου θα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σου αυτόματα κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία, να τα επεξεργαστείς ή να παρακολουθήσεις βίντεο που έχεις τραβήξει, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

Ακόμη, η πρωτοποριακή κάμερα του τοποθετείται διακριτικά στο πληκτρολόγιο και εμφανίζεται μόνο όταν το επιθυμείς. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις πιθανή απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου και παραβιάσεις ασφαλείας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *