Κάνε γρήγορα και εύκολα όλες τις εργασίες γραφείου με το νέο HP 15-BW025NV που διαθέτει ιδανικά χαρακτηριστικά.

Επεξεργάσου τα αρχεία από το τελευταίο project της δουλειάς ή συνέχισε την εργασία που σου έχει αναθέσει ο καθηγητής στη σχολή, με το laptop της HP 15-BW025NV.

Από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι η Full HD οθόνη, η οποία θα σου προσφέρει το μέγιστο επίπεδο λεπτομέρειας και ευκρίνειας σε ότι κάνεις.

Με το HP 15-BW025NV Θα παρακολουθείς ταινίες, βίντεο και τηλεοπτικές σειρές με υψηλότερη ανάλυση. Με τον τεράστιο σκληρό δίσκο του θα έχεις περισσότερο χώρο να οργανώσεις φακέλους και αρχεία αλλά και μεγαλύτερη άνεση όταν εργάζεσαι.

Με το νέο laptop της HP θα νιώσεις την ταχύτητα σε προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, παρουσιάσεων, υπολογιστικών φύλλων ή φωτογραφιών. Εξοπλίζεται με διπύρηνο επεξεργαστή AMD αλλά και 4GB DDR4 μνήμη RAM.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα περισσότερες από 2 εφαρμογές. Με τον μεγάλο δίσκο 1TB θα εγκαταστήσεις με άνεση όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.

Φυσικά θα αποθηκεύσεις χιλιάδες multimedia αρχεία ενώ με την μεγάλη ποικιλία συνδέσεων όπως USB 3.1, HDMI και αναγνώστη καρτών SD, θα συνδέσεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές.

4 Απαντήσεις

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

  2. Δεν έχει καν ανεμιστηρακι μέσα κ έχει μια μόνο υποδοχή για μνήμη η πιο μουφα της μουφας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *