Το Laptop της δοκιμής και της παρουσίασης μας άφησε μια πολύ ωραία εμπειρία χρήσης.

Σε γενικές γραμμές το laptop δεν παρουσιάζει προβλήματα και πλαισιώνεται από ένα γρήγορο και μεγάλο σκληρό δίσκο.
Η μεγάλη μνήμη θα χρειαστεί μετά από πολύ καιρό αναβάθμιση ενώ δεν μας δυσκόλεψε καθόλου σε απαιτητικές εφαρμογές.
Με την αγορά του laptop θα αποκτήσεις έναν κομψό φορητό υπολογιστή που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.

Με αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς, να δουλέψεις και να παραμένεις σε επαφή με οτιδήποτε σημαντικό.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt.

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νέες προσφορές.

Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A12 και τη μεγάλη μνήμη RAM 8GB DDR4 τελευταίας τεχνολογίας, είναι εγγυημένη η αξιόπιστη απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.
Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με οικογένεια και φίλους, με μια πλούσια οθόνη Full HD 15.6’’ και κάμερα HD.
Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον μεγάλο σκληρό δίσκο 1TB.

Κάνε σπουδαία πράγματα ακόμα καλύτερα, με τη σιγουριά που παρέχει η οικεία αίσθηση των Windows 10. Δες την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται και κάνε αυτό που θες, γρήγορα και εύκολα.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *