Αυτό είναι το φθηνό Fitness tracker που θα λατρέψετε

Βαθμολογία :

Καλύτερο Smartphone 4.5/5
4.5/5

Αυτό είναι το φθηνό Fitness tracker που θα λατρέψετε

Αυτό το φθηνό fitness tracker το αγαπήσαμε πραγματικά για 2 λόγους. Πρώτον γιατί έχει καταπληκτική τιμή και δεύτερον γιατί έχει heart rate και μετρά με φοβερή ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς.

Λειτουργία που την συναντάμε σε πολύ ακριβότερα wearables και fitness band, όπως αυτό εδώ.

Αν αθλείστε η γυμνάζεστε θέλετε σίγουρα να μετρήσετε τις επιδόσεις σας με απλό και εύκολο τρόπο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με τον fitness tracker και το κινητό σας τηλέφωνο.

Από που το αγοράσαμε με 16 ευρώ

To tracker D6 health band κοστίζει μόλις 16 Εύρο μαζί με τα μεταφορικά και η αγορά έγινε στο aliexpress, σε αυτόν το σύνδεσμο. Το Gearbest είναι το πιο αξιόπιστο κατάστημα, δέχεται πληρωμές από όλες τις κάρτες και οι χρόνοι αποστολής για Ελλάδα κυμαίνονται από μια εβδομάδα έως 15 μέρες.

To Fitness D6 είναι μια πολύ όμορφη συσκευή που φοριέται στο χέρι. Όταν το δοκιμάσαμε στον καρπό μας άφησε φοβερή αίσθηση και ήταν πολύ άνετο σε όλες τις κινήσεις και ασκήσεις που κάναμε στο γυμναστήριο.

Είναι μικρό, διακριτικό και όμορφο ενώ συνδέεται με το android κινητό τηλέφωνο ή με το iphone μέσω του ισχυρότατου bluetooth 4.2 chip. Του NRF52832 που ξεχωρίζει για την αυτονομία του αλλά και για την χαμηλή σε ισχύ ενέργεια που εκπέμπει.

Γιατί το αγαπήσαμε

Το Fitness αυτό μπορεί να συνδέεται την ώρα που γυμνάζεστε με όλες τις εφαρμογές που έχετε στο android κινητό τηλέφωνο ή το iphone.
Δηλαδή μπορεί να σας δείχνει όλες τις ενημερώσεις και μηνύματα που λαμβάνετε από τις εφαρμογές Wechat, QQ, Facebook, WhatsApp, G-mail, Twitter, Line και Skype. Ενώ ενημερώνει άμεσα για τις κλήσεις που δέχεστε και τα sms μηνύματα.

Εξαιρετική τιμή μόλις 16 Ευρω!

Η τιμή του είναι χαμηλή για τέτοιο fitness tracker και περιλαμβάνει τα μεταφορικά. Εμείς το παραγγείλαμε από εδώ και έφτασε στην πορτα μας σε περίπου 8 μέρες.
Σε αναζήτηση που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι είναι το φθηνότερο health tracker της αγοράς που μετρά τους παλμούς της καρδίας με εξαιρετική ακρίβεια.

Απίθανη οθόνη

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους είναι η εξαιρετική απεικόνιση της οθόνης. Η οθόνη του έχει ανάλυση 128Χ32 και είναι από τα λίγα fitness tracker που διαθέτουν οθόνη τύπου OLED. Η επιλογή των λειτουργιών και του μενού γίνεται μέσου του διακριτικού Touch key. Αυτό το πλήκτρο είναι αφής και χρειάζεται ένα απαλό άγγιγμα για να ανταποκριθεί στην λειτουργία που επιλέξατε.

Αυτόνομο και αδιάβροχο

Το D6 fitness tracker περιέχει μπαταρία Li-ion με αυτονομία 80mAh και ο χρόνος πλήρους φόρτισης είναι περίπου μια ώρα και 30 λεπτά. Σε δική μας δοκιμή η μπαταρία φόρτισε σε μόλις μια ώρα και 10 λεπτά.

Ο χρόνος αποφόρτισης όμως μας άφησε άφωνους διότι η αυτονομία του κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 ημερών . Στις δοκιμές μας το φορούσαμε όλο το 24ωρο και χρειάστηκε φόρτιση την όγδοη μέρα.

Φυσικά το D6 fitness band είναι αδιάβροχο και έρχεται με πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε συνέχεια και να μην φοβάστε ότι άμα βραχεί θα χαλάσει.

Αν ψάχνετε ένα fitness tracker που να τα έχει όλα και να είναι καλό σε ποιότητα κατασκευής τότε το D6 tracker είναι για εσάς. Επωφεληθείτε και αγοράστε την συσκευή στην τιμή προσφοράς και για όσο θα είναι ενεργή από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *