Επισκεύη υπολογιστών και laptop αξιόπιστα

Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

Μετά από πολύ καιρό χρειαστήκαμε στα γραφεία του Laptopblog να κάνουμε μερικές αλλαγές, όπως η προσθήκη μερικών καλωδίων για πρόσβαση μέσω LAN, η προσθήκη ενός νέου switch και η επισκευή 2 ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Λόγω φόρτου εργασίας με τα reviews και τις παρουσιάσεις των συσκευών αναγκαστήκαμε να αναζητήσουμε ικανούς επαγγελματίες που θα μπορούσαν να επισκευάσουν γρήγορα τους υπολογιστές, αλλά και να κάνουν σωστά την εγκατάσταση του δικτύου.

Λόγω των πολύ καλών συστάσεων αλλά και σχολίων εμείς διαλέξαμε την Techfield. Καθώς μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τη συγκεκριμένη εταιρία, καθώς προκύπτει πολύ συχνά η ανάγκη σε ένα γραφείο για επισκευές ή εγκαταστάσεις.

Δίαβασε:  To Surface book pro 4 είναι δύσκολο να επισκευαστεί

Οι χρεώσεις τους είναι πολύ λογικές και η ειδίκευση της εταιρίας είναι η επισκευή ηλεκτρονικού υπολογιστή, η επισκευή laptops και γενικά ό,τι αφορά το internet, το δίκτυο αλλά και τη δομημένη καλωδίωση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αρχικά κλείσαμε ένα ραντεβού, αφού καλέσαμε στα τηλέφωνα της εταιρίας. Η γραμματεία μας έκλεισε ραντεβού την ίδια ημέρα και μάλιστα
μόλις 4 ώρες μετά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, γιατί από ό,τι ακούμε, γενικά είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού για επισκευή την ίδια μέρα. Παρόλα αυτά στην Techfield το ραντεβού κλείστηκε αυθημερόν και μάλιστα οι τεχνικοί ήταν στην ώρα του χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Οι τεχνικοί που ανέλαβαν τις εργασίες έκαναν έναν προσεκτικό έλεγχο στον χώρο και τους εξηγήσαμε τι ακριβώς θέλαμε να κάνουμε με το Lan. Μετά έκαναν έναν πλήρη έλεγχο στους δυο χαλασμένους υπολογιστές και αφού συμπλήρωσαν την ειδική φόρμα επισκευής αποχώρησαν για την προμήθεια του εξοπλισμού και των απαραίτητων ανταλλακτικών.

Δίαβασε:  Διαθέσιμα τα νέα iMac

Εδω να πούμε ότι μας έγινε μια πολύ οικονομική προσφορά από μέρος της techfield για την αγορά του εξοπλισμού ενώ η χρέωση ανά ώρα είναι πολύ οικονομική. Μετα από λίγο ο τεχνικός επέστρεψε.

Μεσα σε ελάχιστες ώρες έγινε η εγκατάσταση του δικτύου, η εγκατάσταση και η ρύθμιση του νέου router αλλά και η επισκευή των 2 υπολογιστών.
Στην συγκεκριμένη εταιρία εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την ακρίβεια στο ραντεβού, την επιμελή εργασία που έγινε στην καλωδίωση του χώρου, αλλά και στον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι τεχνικοί.

Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τα δικά σας σχόλια στην περίπτωση που έχετε καλέσει την techfield για την επισκευή του υπολογιστή σας ή του laptop σας.

Δίαβασε:  Τα Windows 10 και η αυτονομία της μπαταρίας
10 Βαθμολογια
Αξιόπιστη

Ακουγαμε καλά σχόλια για την συγκεκριμένη υπηρεσία μέχρι του το διαπιστώσαμε στην πράξη.

10Η βαθμολογια μας
Ποιοτητα υπηρεσίας
10
10Βαθμολογια χρηστων
Ποιοτητα υπηρεσίας
10
Θετικα
 • Άμεσο ραντεβού
 • Ποιοτητα υπηρεσίας
 • Επιμελή εργασία
Αρνητικα
 • Κανένα
Βαθμολόγισέ το  |  Δίαβασε την βαθμολογία χρηστών και τα σχόλια
Θέλεις κινητό με 50€; Δες εδώ

1 Σχόλιο
 1. Ποιοτητα υπηρεσίας
  100

  Τους είχα καλέσει πρίν απο μερικούς μηνες. Είχα πρόβλημα με ένα laptop, το φτίαξανε και όλα λειτουργουν όπως πρέπει. Είναι πολύ καλοι.

  + Θετικα: Συνέπεια
  Με Βοηθησε (2) Δεν με βοηθησε(0)You have already voted this

Πες μας την αποψη σου

Η βαθμολογια που εδωσες

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

LaptopBlog
Εγγραφή νέου χρήστη
Επαναφορά κωδικού
Σύγκριση συσκευών
 • Laptops (0)
 • Tablets (0)
 • Smartphones (0)
Συγκριση
0