Δοκιμάσαμε το Dell Inspiron 3567 και μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ίσως είναι το laptop που χρειάζεσαι για όλες τις καθημερινές σου εργασίες ή τη διασκέδασή. Ενώ χάρη σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, έρχεται εξοπλισμένο με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Το όμορφο laptop της Dell κατασκευάστηκε για να είναι φορητό, ώστε να μπορείς να επικοινωνείς με συνεργάτες, συμφοιτητές και φίλους. Ενώ όταν χρειαστεί να επικοινωνήσεις με την οικογένεια σου μπορείς ταυτόχρονα να παραμένεις το ίδιο παραγωγικός.

Αν χρειάζεσαι ένα laptop για απλές εργασίες τότε το Dell inspiron 3567 είναι το δικό σου νέο laptop. Μην ξεχνάς, αν θέλεις να δεις τις νέες προσφορές σε λαπτοπ τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο mediamark , σε αυτό τον σύνδεσμο εδώ θα βρεις το φθηνότερο laptop.

Χάρη στην οθόνη Truelife των 15,6” μπορείς να περιμένεις πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης, ωραία χρώματα και επαρκή φωτεινότητα, ώστε η πλοήγηση στο Internet πχ με τον google chrome, η αναπαραγωγή video και η εργασία με εφαρμογές γραφείου να αποτελούν μία ευχάριστη εμπειρία.

Σε αυτό βοηθούν τόσο το λειτουργικό σύστημα Windows 10, η υψηλή απόδοση του επεξεργαστή 6ης γενιάς της Intel Core i3-6006U.

Αυτό το laptop εκτός από τον ταχύτατο επεξεργαστή περιέχει και την τελευταίας γενιάς μνήμη RAM 4GB DDR4.

Το Dell Inspiron 3567 διαθέτει σκληρό δίσκο 1TB έτοιμος να φιλοξενήσει χιλιάδες multimedia αρχεία. Ενώ  διαθέτει και άπλετο χώρο και τα προγράμματα που θα εγκαταστήσεις.

Σε αυτό το σημείο επιμένουμε να δεις τις νέες καταπληκτικές τσάντες για το laptop στο Mediamarkt. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις γιατί τις έχουμε όλες μαζεμένες . Επίσης ρίξε και μια ματιά στις διότι θα βρεις  πολλές νέες προσφορές.

Το Dell ταυτόχρονα ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας κάρτα δικτύου Wi-Fi a/c, για την υψηλότερη δυνατή ταχύτητα.

Μεταξύ των παραπάνω, σημαντική η προσθήκη των USB 3.0 και HDMI. Αυτά είναι ικανά για γρήγορη μεταφορά αρχείων και εικόνας προς εξωτερικό monitor ή τηλεόραση.

2 Απαντήσεις

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *