Το laptop Asus Vivobook X555QG-DM242T είναι σχεδιασμένο για να εκτελείς με ταχύτητα όλες τις εφαρμογές γραφείου.

Μπορείς να τρέχεις άνετα τα προγράμματα αλλά και να διασκεδάζεις με multimedia αρχεία όπως ταινίες και βίντεο.

Δοκιμή του Asus Vivobook X555QG-DM242T

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD, 4GB μνήμη RAM αλλά και SSD δίσκο 128GB, η ταχύτητα πλέον δεν είναι πρόβλημα.

Όλα εκτελούνται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ενώ τα γραφικά AMD Radeon R5 2GB θα σου δώσουν δυνατότητες 3D gaming σε παιχνίδια χαμηλότερων απαιτήσεων.

Η Full HD οθόνη των 15.6’’ θα σου προσφέρει μεγάλο χώρο εργασίας στα Windows 10 ενώ η τεχνολογία Splendid, θα σου δώσει ακριβή, ζωντανά και φυσικά χρώματα σε οτιδήποτε κάνεις.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες για τη σύνδεση των περιφερειακών σου. Τη μεταφορά τη εικόνας στην τηλεόραση ενώ χάρη στις τεχνολογίες SonicMaster και Audio Wizard, ο ήχος είναι δυνατός και πεντακάθαρος.

Εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο ώστε να γράφεις γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια αλλά και τεχνολογία IceCool η οποία διατηρεί χαμηλά τις παραγόμενες θερμοκρασίες ειδικά στις περιοχές που ακουμπάς τα χέρια σου κατά την πληκτρολόγηση.

Επίσης, χάρη στην εξελιγμένη μπαταρία Li-Polymer, θα έχεις έως και 2.5 φορές περισσότερες φορτίσεις σε σύγκριση με άλλες συμβατικές μπαταρίες.

Μία Απάντηση

  1. Όποιος ψάχνει για αγορά laptop αυτές τις μέρες τότε αυτό το λάπτοπ είναι ιδανικό. Το αγόρασε φίλος και του άρεσε πολύ. Αξίζει αγοράστε το ! Από εμενα το λιγότερο 5 αστέρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *