Apple και Asus κατασκευάζουν τα πλέον αξιόπιστα συστήματα

Apple και Asus κατασκευάζουν τα πλέον αξιόπιστα συστήματα

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα οι Apple και Asus οδηγούν την αγορά στο κομμάτι της αξιοπιστίας και την τεχνικής υποστήριξης, ενώ οι Dell και HP έχουν συχνά την χειρότερη επίδοση σε αυτά τα κομμάτια.


Η έρευνα δημοσιεύθηκε σήμερα από το PCWorld στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει και smartphones. Οι Macintosh κατάφεραν να βρίσκονται στην κορυφή των desktop, όσο και των laptop μιας και σχεδόν πάντα βρίσκονταν πάνω από τον μέσο όρο είτε στο κομμάτι των λίγων επισκευών, είτε στο κομμάτι της τηλεφωνικής υποστήριξης.

Η Asus ήρθε αρκετά κοντά στα αποτελέσματα με υψηλή αξιοπιστία για τα laptop, αλλά κυρίως απόδοση στον μέσο όρο για τα desktop και την τηλεφωνική υποστήριξη.
Από την άλλη Dell και HP ακολουθούσαν με διαφορά στα αποτελέσματα, ενώ αρκετά συχνά έπιαναν πάτο, με τα περισσότερα αποτελέσματα για την υποστήριξη να βρίσκονται κάτω του μέσου όρου.

Οι business σειρές όμως των συστημάτων του τα πήγαν αρκετά καλά, ικανοποιώντας τους κατόχους τους, με τίμημα οι σειρές των home PCs να θυσιάζονται στο κομμάτι της υποστήριξης.
Όσον αφορά τα smartphones, η Apple δεν πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στην υποστήριξη, αλλά στην ευκολία χρήσης με την Motorola και την σειρά Android συσκευών της να την ξεπερνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *