Ιδανικό Antivirus για το Laptop του 2018

Προβλήματα με την ασφάλεια ακούγονται σχεδόν καθημερινά, τι πρέπει να κάνει ο μέσος χρήστης στο laptop του ώστε να μην γίνει θύμα;
Σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το θέμα ασφάλεια διότι, στο laptop και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή έχουμε όλοι σχεδόν
αποθηκευμένα στοιχεία όπως αριθμούς τράπεζας, κωδικούς σε κοινωνικά δίκτυα κτλ. Δυστυχώς όμως πολλοί από εμάς έχουμε παλαιό antivirus η και καθόλου!

Παλαιότερα έπρεπε να είχαμε ξεχωριστό πρόγραμμα για τους ιούς, ξεχωριστό πρόγραμμα για malware και ξεχωριστό για rootkits. Αν σου ακούγονται περίεργοι ή άγνωστοι όροι, όλα αυτά να ξέρεις ότι τα παραπάνω είναι υπεύθυνα για την απώλεια δεδομένων και κωδικών.
Ένα antivirus που πρόσφατα έπεσα στα χέρια μας είναι το NOD32. Το softaware περιέχει ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε επίπεδο virus και malware scanning ενώ διαθέτει φοβερά στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

Δίαβασε:  Νέα Toshiba Satelite laptops

Μας άρεσε τόσο πολύ που ακόμα και η τιμή του είναι ακόμα καλύτερη, δείτε εδώ το nod 32 και ανακαλύψτε την χαμηλή τιμή του. Αγοράζοντας το NOD32 από τον παραπάνω σύνδεσμο θα μπορέσετε να το αγοράσετε με δικαίωμα αδείας έως και 3 συσκευές.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε μέχρι και σε 3 laptops ή 2 laptops και ένα σταθερό PC και σε γενικές γραμμές με όποιον συνδυασμό θέλετε.

Το NOD32 που θα βρείτε εδώ, μας άρεσε γιατί έχει πολύ ψηλό score στον εντοπισμό κακόβουλων προγραμμάτων. Σε όλα τα τεστ έχει πάρει άριστα ενώ διαθέσει scanner ακόμα και για το UEFI firmware. Ένα ακόμα βασικό στοιχείο του NOD32 antivirus είναι ο πολύ γρήγορος εντοπισμός που κάνει είτε σε live είτε σε scan.

Δίαβασε:  HP Laptops ανάκληση σε 100.000 μπαταρίες

Βαθμολογίστε το προϊόν

Πες μας την αποψη σου

Προστασια από σπαμ.Σημειωστε το απότελεσμα. Με αριθμούς και όχι γράμματα.

LaptopBlog
Εγγραφή νέου χρήστη
Επαναφορά κωδικού
Σύγκριση συσκευών
  • Laptops (0)
  • Tablets (0)
  • Smartphones (0)
Συγκριση
0