Android Tablet τα πρώτα βήματα μετά την αγορά

Android Tablet τα πρώτα βήματα μετά την αγορά

Καταρχάς καλορίζικο και ένα είναι το σίγουρο , ότι το Android Tablet θα το απολαύσεις σίγουρα εφόσον το Android έχει εισχωρήσει για τα καλά και έχει ωριμάσει ως λειτουργικό σύστημα.

To Android Tablet που κρατάς στα χέρια σου πρέπει πρώτα να ανοίξει την συσκευασία του και να ρίξεις μια γρήγορη ματιά στις πρώτες σελίδες των οδηγιών που θα βρεις σίγουρα στην συσκευασία.

Ο οδηγίες χρήσεως της Android συσκευής σου είναι υποχρεωτικό να συνοδεύουν την συσκευή και σίγουρα μέσα θα βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το Android tablet.

Διάφορες σημειώσεις για την ορθή χρήση της συσκευής αλλά και τι καλύπτει η εγγύηση, πράγμα που είναι αρκετά σημαντικό για της φορητές συσκευές .

Για παράδειγμα  στις οδηγίες που διαβάσαμε για αυτο το Android Tablet μάθαμε πώς να αφαιρέσουμε εντελώς το προστατευτικό φιλμ που κάλυπτε την οθόνη και χωρίς την ειδική οδηγία αυτή ίσως να δημιουργούσαμε τις πρώτες γραμμές.

apad1

Αφού λοιπόν διαβάσαμε τις πρώτες αρχικές οδηγίες για το Android tablet ξεκινάμε με την σύνδεση της συσκευής στο ηλεκτρικό ρεύμα για να φορτίσει.

Αναζητήστε μέσα στην συσκευασία τον φορτιστή της. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή διότι στα τελευταία Tablets συνήθως ο φορτιστής του ρεύματος είναι χωριστός από το καλώδιο.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι κατασκευαστές θεώρησαν (για οικονομία) να υπάρχει το καλώδιο Usb για τα Data αλλά και για την φόρτιση . Ίσως αυτή να ήταν καλή κίνηση αλλά εμένα θα με βόλευε να υπήρχε και ένα δεύτερο ξεχωριστό καλώδιο .

Οπότε λοιπόν το πρώτο βήμα είναι να συνδέσετε το καλώδιο usb στην ειδική υποδοχή που διαθέτει ο φορτιστής ρεύματος και να τοποθετήσετε τον φορτιστή στην πρίζα, μετά από αυτήν την κίνηση συνδέστε το καλώδιο του φορτιστή με το Android Tablet .

Συνήθως μετά την σύνδεση θα διαπιστώσετε ότι είτε μπορεί να ανάβει ή να αναβοσβήνει κάποιο Led ή μπορεί η οθόνη να εμφανίσει μια μπαταρία . Αν ένα από τα δυο συμβαίνει τότε να είσαι σίγουρος ότι όλα έχουν πάει σωστά.

Αν όμως τίποτα από τα δυο δεν συμβαίνει , τότε αφήστε συνδεμένη το Android Tablet στον φορτιστή και ελέγξτε εάν έχετε συνδέσει σωστά τον φορτιστή με το καλώδιο Usb Και δείτε εάν εφαρμόζει σωστά στο Tablet.

Αν και πάλι δεν συμβεί κάτι τότε αφήστε το περίπου 20 λεπτά συνδεμένο μέχρι να εμφανιστεί κάποια ένδειξη ότι φορτίζει. Αν όχι τότε θα πρέπει να το επιστρέψετε πίσω στο κατάστημα διότι το tablet δεν φορτίζει.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε την γραμμή υποστήριξης της αντιπροσωπείας για να σας καθοδηγήσουν και να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *