Android εφαρμογές για να μείνετε fit και υγιείς

Android εφαρμογές για να μείνετε fit και υγιείς

Το πλήθος των εφαρμογών στο Android Market είναι πραγματικά τεράστιο! Υπάρχουν εφαρμογές για όλες τις χρήσεις που μπορούμε να φανταστούμε.

Έτσι μερικές είναι οι παρακάτω που αναφέρονται σε όσους γυμνάζονται τακτικά ή φροντίζουν να παραμένουν σε φόρμα είτε με γυμναστική είτε με προσεκτική διατροφή.

Δυστυχώς πολλές αξιόλογες εφαρμογές είναι εμπορικές και δεν τις αναφέραμε, αλλά όταν θα μπορούμε να αγοράσουμε εφαρμογές και στην Ελλάδα, τότε θα ανανεώσουμε τη συλλογή μας!

Instant Heart Rate

Το Instant Heart Rate είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μετρήσετε τους χτύπους της καρδιάς σας καθώς γυμνάζεστε χωρίς να εγκαταστήσετε κάποια εξωτερική συσκευή. Υπάρχει και εμπορική έκδοση Pro που είναι πραγματικά η καλύτερη εφαρμογή με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και χαρακτηριστικά.

Nike BOOM

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή από τη Nike που ανάλογα με το σπορ που κάνουμε, μας βάζει την κατάλληλη μουσική, ενώ υπάρχει ένας εικονικός προπονητής δίνοντας κατάλληλες συμβουλές ώστε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά ή να μας ωθήσει να μην τα παρατήσουμε!

BMI Calculator

Με το BMI Calculator μπορούμε να υπολογίζουμε εύκολα και ανά πάσα στιγμή το δείκτη μάζας σώματος ώστε να ξέρουμε σε ποια κατηγορία βάρους είμαστε κι έτσι να οργανώσουμε τη γυμναστική και τη διατροφή μας.

Squats

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη εφαρμογή που μας θυμίζει να ολοκληρώσουμε το σετ με τις ασκήσεις μας! Όταν δεν έχουμε κάποιον προσωπικό γυμναστή να μας ωθήσει να ολοκληρώσουμε τις ασκήσεις μας, τότε το Squats αναλαμβάνει δράση με διάφορα ενθαρρυντικά μηνύματα που μας ωθούν στο να ολοκληρώσουμε τις ασκήσεις μας!

Calorie Counter – MyFitnessPal

Φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει αυτή η εφαρμογή! Έχει στη βάση δεδομένων της περισσότερα από 750 χιλιάδες διαφορετικές τροφές και φροντίζει να μας ενημερώσει πόσες θερμίδες ήταν συνολικά το γεύμα μας! Χρήσιμη εφαρμογή για όσους διατηρούνται σε μία διατροφή και πρέπει να ελέγχουν συνεχώς τις θερμίδες των γευμάτων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *