Πρόβλημα μπαταρίας στο surface book pro 4

Πρόβλημα μπαταρίας στο surface book pro 4

Ακούγεται οτι το Windows hello δημιουργεί κάποιο τεράστιο πρόβλημα στη μπαταρία του surface book pro 4 και την αδειάζει πολύ γρήγορα.

Ειναι σαφείς οτι οι πρώτες περτίδες surface book έχουν λάβει θετικά reviews αλλά έχουμε διαβάσει και για πολλές αναφορές προβλημάτων με το πιο κύριο απ’ όλα να είναι το ότι οι αδείαζει μπαταρία γρήγορα σε αυτό το Laptop.

Σε γενικές γραμμές όταν έχουμε να κάνουμε με καινούργιο hardware σε laptops τότε δημιουργούνται διάφορα προβλήματα τα οποία θεωρούμε αρχικά προβλήματα και για αρκέτα απο αυτά μπορείτε να διαβάσετε στο Laptopblog.gr .

Βέβαια αυτά τα προβλήματα περιμένουμε να τα διορθώσουν οι κατασκευαστές με κάποιο σοβαρό update ή με κάποιον άλλον τρόπο.

Στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές προβλήματα σε νέα μοντέλα λάπτοπ και οι κατασκευαστές έχουν έδωσει τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να διορθώθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όταν αυτά τα προβλήματα αφορούσαν το λειτουργικό σύστημα συνήθως το πρόβλημα είχε λυθεί software update απο το λειτουργικό συστημα η με ένα αρχείο patch που είχαμε κατασκευάσει από τη σελίδα του κατασκευαστή.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως τα προβλήματα αυτά που μπορούν να λυθούν με κάποιο update λύνονται  ακόμα πιο εύκολα διότι ο κατασκευαστής του laptop αλλά και ο κατασκευαστής του Laptop είναι η ίδια η Microsoft οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ώστε να μη ληθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Ωστόσο η ζωή της μπαταρίας είναι σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία μίας φορητής συσκευής όπως το surface book pro 4 αλλά βασισμένοι σε αναφορά υπάρχει ένα bag κατά τη λειτουργία της συσκευής του surface book.

Aυτό το πρόβλημα δεν είναι άλλο από το Windows hello όταν δηλαδή το συγκεκριμένο σύστημα εισόδου το Windows 10 ξεκινάει να λειτουργήσει τότε η ενέργεια που καταναλώνει αδειάζει εξαιρετικά γρήγορα την μπαταρία.

Μετό windows hello ενεργοποιημένο στο λάπτοπ η αναφορά σημειώνει ότι η συνολική αυτονομία της συσκευής δεν ξεπεράσε τις 5 ώρες, όταν όμως το απενεργοποίησαν με το windows hello τότε η αυτονομία της συσκευής ξεπέρασε τις 89 , τεράστια διαφορά.

Όταν αυτό το νέο έγινε γνωστό αρκετοί χρήστες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Microsoft και έκαναν report το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς όμως η Microsoft μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει επίσημα, ευελπιστούμε όμως να λυθεί το πρόβλημα με κάποιο hot update πολύ σύντομα.

Όταν όμως ο καταναλωτής έχει επιλέξει να εμπιστευτεί την Microsoft για το Laptop και το λειτουργικό σύστημα θεωρούμε ότι το παραπάνω είναι απλά ένα παροδικό πρόβλημα και θα ληθεί τις επόμενες μέρες, διότι η μπαταρία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σ’ ένα laptop κι χρειάζεται πάντα αρκετή αυτονομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *