Αγορά Tablet όλα τα μυστικά

Αγορά Tablet όλα τα μυστικά

Αν ψάχνεις για αγορά tablet αυτές τις μέρες τότε, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ταμπλετς για αγορά.

Οι τιμές έχουν χαμηλώσει και πλέων η αγορά tablet είναι πολύ προσιτη για όλα τα βαλάντια.
Στην αγορά υπάρχουν προσφορές tablet με τιμές που ξεκινούν από 35 ευρώ. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά στα tablet του e-shop . Διαθέτει την χαμηλότερη τιμή που θα βρεις σε tablet.

Πριν από μερικά χρόνια η Apple λάνσαρε το iPad στην αρχή φαινόταν ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για γρήγορο κέρδος.
Παρόλα αυτά πολύ γρήγορα φάνηκε χρησιμότητα ενός τάμπλετ και η ευκολία που παρέχει.

Ταυτόχρονα άνοιξε και τον δρόμο της αγοράς tablet. Πάντως αν θέλεις να αγοράσεις tablet, που να τόσο γρήγορο όσο ένα ipad, τότε δες αυτό το tablet στο eshop.


Τώρα στο 2019, έχουν δημιουργηθεί δύο αγορές η μια αφορά τα laptops και άλλη μια που αφορά τα tablets.

Η αγορά των tablets αναπτύσσεται με τόσο εκρηκτικό ρυθμό που μέσα σε ελάχιστα χρόνια έχουν πουληθεί πάνω από 16 εκατομμύρια συσκευές. Ενώ παράλληλα οι τιμές έχουν πέσει . 

Πάμε να δούμε για ποιο λόγο θα χρειαστείτε για αγορά ταμπλετ και όχι ένα laptop.

Ειδικά αν κάνετε μερικές από τις παρακάτω απλές εργασίες. Ιδανικά tablet για απλές εργασίες θα βρεις και σε αυτά τα tablet στο Public.


Είναι η αγαπημένη συσκευή των παιδιών. Είναι ιδανικές ως πρώτες συσκευές για ένα παιδί ειδικά όταν είναι μικρό. Mε την χρήση ενός τεράστιου οικοσυστήματος εφαρμογών που έχει δημιουργηθεί αυτά.

Σε Android και ios μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές οι οποίες είναι εκπαιδευτικές για το παιδί.

Σε μία τελευταία στατιστική για το 2017, παιδιά ηλικίας από 10 χρονών και κάτω χρησιμοποιούν αρκετά τα ταμπλετ.

Tα παιδιά ηλικίας 14 και πάνω χρησιμοποιούν περισσότερο τα smartphone και τα laptop τους σαν κύριες συσκευές.

Μια ιδανική συσκευή για το παιδί για παράδειγμα είναι αυτο το Tablet στο e-shop το οποίο παρότι είναι αρκετά φτηνό tablet είναι κι αρκετά ανθεκτικό στα παιδικά χέρια.


Διάβασμα. Ενα tablet με οθόνη γύρω στις 7 – 8 ίντσες είναι ιδανικό για αυτή την την εργασία. Σημειώνουμε εδώ ότι υπάρχουν πλέον πολλές σελίδες από τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλία σας σε PDF έτσι ώστε να τα διαβάσετε σε tablet.

Η διαφορά σε σχέση με το χαρτί δεν είναι μεγάλη γιατί πλέον οι οθόνες των tablet είναι καλής ποιότητας και ξεκουράζουν το μάτι .

Ιδανικά tablet για αγορά που μας άφησαν ευχάριστη εμπειρία στο διάβασμα ήταν αυτό εδώ, που υπάρχει με -20% ως προσφορά tablet για λίγες μέρες.
Αν δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 80 ευρώ για ένα tablet. Τότε δες και αυτό εδώ που διαθέτει ικανοποιητική οθόνη για διάβασμα και είναι σε προσφορά -40%

Αγορά tablet


Διασκέδαση.  Μπορείτε απλά να το πάρετε μαζί σας, είτε ταξιδεύετε με το πλοίο είτε με το λεωφορείο.

Ακόμα και στην πτήση σας, μπορείτε να έχετε το ταμπλετ μαζί σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία ή να κάνετε κάποια μικρή εργασία ή ακόμα και να απαντήσετε τα e-mail σας.

Κατά την αγορά ενός android tablet δώστε βαρύτητα στο μέγεθος της οθόνης , το ιδανικό μέγεθος είναι περίπου μια οθόνη γύρω στις 10 ίντσες.

Φυσικά σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δαπανήσετε ελάχιστα παραπάνω χρήματα έτσι ώστε να αποκτήσετε tablet με τιμή  γύρω στα 150 € . Όπως αυτό εδώ , το οποίο θα έχει καλό επεξεργαστή αλλά και  high definition οθόνη.

Επικοινωνία. Με το tablet μπορείτε να συνδεθείτε στο αγαπημένο δίκτυο, το social media δίκτυο, είτε αυτό είναι το facebook ή κάποιο άλλο έτσι ώστε να αλληλεπιδράσετε με τους φίλους σας.

θυμηθείτε ότι με ένα tablet δεν αλλάζει η λειτουργία των social media δικτύων και έχουν τις ίδιες λειτουργίες , ως εφαρμογή, με τα laptops.

Αυτές είναι μερικές από τις χρήσεις μπορείτε να κάνετε με ένα tablet  και σίγουρα δε χρειάζεται να κουβαλάτε το λάπτοπ μαζί σας.

Ωστόσο ένα tablet δεν μπορεί να αντικαταστήσει το laptop σε βαριές εφαρμογές, όπως το editing επαγγελματικών φωτογραφιών η το gaming.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *